1//4 mili

witam wlasnie zaczyna sie sezon na sciganie 1 maja bylo bemowo i duzo niespodzianek fawryt ozz i jego piekielnie szybkie audi bylo dopiero 2 dzisiaj w moimrodzimym rzeszowie sie scigaja ale gdyby nie przyjezdni to byla by kupa bo miejscowi nie szokuja furami tylko jedna s2 no i w przyszlym roku moja m6 i 330 hehehe
mozektos sie juz scigal na 1/4 swoja 6 i wykrecil jakis fajny czas
ciekawa jestem jak by wypadla 6 na tle innych samochodow
w przyszlym roku postaram sie sprobowac ale moze juz ktos bral udzial w tej zabawie i jakies fajne czasy wykrecil ??

o tyle ile pamietam, to byly 2 M6, :face_with_rolling_eyes: kolo 15 krecily

to cię może zaciekawić:

http://www.albeedigital.com/supercoupe/articles/0-60times.html

to czas na polskiej scenie 400m
1050 Wawryniuk Marek BMW M635CSi PROFI PLUS 16.042 15.94
pierwszy to ET+RT drugi samo ET.
Macias dajesz rade :slightly_smiling_face:

ja dwa dni temu objechalem auto ktore na bemowie 1 maja wykrecilo czas 15.5 :sunglasses: wiec te czasy Mki jakies takie troche cienkie sa :bulb:

to oficjalne dane ze strony SSS. A może eMka była zajeżdzona?? albo wkładka nie podołała??

tylko pozazdroscic w takim razie wlascicielowi takiej szybkiej Mki :wink: 286kucy a zwykle 3.5 jest szybsze :face_with_rolling_eyes:

a może włożył do Mki z 300 kilogramów sprzętu audio ???

tyle to 6 ma ladownosci :laughing:

powiem wam TAK :arrow_right: (z własnego doświadczenia) :face_with_rolling_eyes:

E30 325i <=> E30 M3
E24 635csi <=> E24 M6

zawsze była to minimalna różnica w czasach :smiling_imp:
wychodzę więc z takiego założenia, iż M-ki z reguły są okrutnie katowane i większość kucyków pasie się już na błękitnych łąkach, a reymont takiego psiętu jest tak kosztowny, że każdy stara się raczej łatać niż naprawiać :cry:

czyli wsiadam ja ktoś z drugiej strony dla równowagi tankuję do pełna gaz i benzyne i jestem poza skalą??
najwyższy czas przejść na dietę :laughing:

Hmm…to z moją pogazową i w automacie szuchą nie jest tak źle zważywszy, że jest najcięższą wersją, bo wyposażone zostało we wszystko co wówczas można było sobie zamówić (17:02 na 400m).

coś mi się wydaje, że to M635CSi Vadera - może się chłopak dopiero wjeżdżał w auto :sunglasses:

Adas ale te czasu ktore uzyskalismy na bagiczu nie bardzo mozna porownywac do tych z zawodow sss :confused: