dokładnie o tej porze, rok temu właśnie prowadziłem swoją szuchę do domu ![]()
uuu to pierwsze urodzinki obchodzi ![]()
A za 3 dni urodziny pobytu w tym miejscu.
przynajmniej będzie po-wód ![]()
I aż 3 dni zwlekałes z pojawieniem się na forum??
Wstydź się!!!
heh ja najpierw byłem zalogowany na forum a później - 7 luty 2004 kupiłem szóche. Ale odstęp czasowy nie duży. ![]()
To tak jak Maniek. Pamiętam z jaką pasją pisał posty aż nie wytrzyał i postanowił zimą pokonać 500km, żeby poznać osobiście wariatów podobnych do siebie ![]()
Ech…fajnie powspominać…
A ja kiedy kupiłem swoją 6 to o forum nikomu się jeszcze nie śniło ![]()
Taa… Gratulacje
Forummowicz który najdłużej posiada e24
W tym roku minie 11 lat jak zacząłem przygodę z dużymi rekinami…trza sie upić chyba ![]()
ta Panowie - Kornaga to prawdziwy weteran - nikt chyba tak długo nie był w posiadaniu e24. ![]()
Posiadanie to posiadanie, ale przejechane kilometry
![]()
No ja moja stara 635 LPG Power zrobilem okolo 100tys km, a 628CSi okolo 30tys km - i teraz licznik nabija sie bardzo powoli - za to jak wsciekly kreci sie w dieslu ![]()
Ja 733i którą odkupiłem niedawno przejechałem 150 tyś km. Szóstką 50 tyś km a w golfie nie wnikam-ma jeździć ![]()
Golf sie nieliczy, to nie rekin, nie BMW i jak dla mnie to g… a nie samochod.
A, ze ta 7 byla juz kiedys Twoja to nie wiedzialem
zakup z sentymentu??
Dla mnie golf to przyrząd do poruszania się, a rekina szkoda uzytkować w ten sposób, ale to juz indywidualne ideologie.
733i odkupiłem za śmieszne pieniądze, bo gość nie mógł sobie poradzić z pierdółką co spowodowało, że odstawił rekina i niszczał. Szkoda mi sie zrobiło pojechałem. W 5 minut uruchoniłem, wypłaciłem kasę i przyjechałem do Warszawy. Początkowo wziąłem ją z myślą na graty. Ale bryka tak zap…, że zostanie w garażu. Poza tym wnetrze w jasnym welurze recaro, ówczesna klimatronic ect. Blachę która nie jest padaką się zrobi ![]()
To fajna 7dema ![]()
A jest tajemnica ile dales i co to byla za awaria??
… i jak tu w trzy auta na zlot przyjechac.
nie tajemnica. Sprzedałem ją kiedyś po małym dzwonie za 2,5 tyś resztę dołozyłem z OC sprawcy i kupiłem 728i. Gość ją naprawił zrobił przez 3 lata 2000 km i sprzedał mi za 1200 zł.
A awaria? Niesprawny sterownik zapłonu ![]()
http://www.adam-kunc.gp7.pl
no no ciekawe fotki - nawet niektórzy modele znajomi ??
Ta nie niebieska e23 ma bardzo łądne wnętrze ![]()
To jest moja 733i
dobry interes
Adam pomyliles powolanie ![]()