Zostałem szczęśliwym nabywcą 633 1980 r.Stan jest średni ale myślę że przy odrobinie szczęścia i waszej pomocy coś z tym się zrobi.Potrzebna skrzynia biegów automat i most.Pozdrawiam serdecznie i czekam na pomoc.
Witamy w gronie posiadaczy i miłośników e-24. Oby twoja 633 służyła dzielnie i wytrwale. ![]()
Ale fajnie, oczywiście witamy i zapraszamy na spotkanie w 4 tydzień września do Koszalina ![]()
Witam, witam!!! Gratuluje zakupu. Tak sie składa że w czwartek wieczorkiem będe w Białymstoku aż do soboty rano. Jęśli masz ochote zobaczyć moje 6 i pogadać napisz wiadomość do mnie a prześle Ci nr tel żeby sie skontakotować. ![]()
Witaj w gronie zakręconych serią sześć, a skrzynia jest koło Płocka 3-biegowa. Zapraszam na prv…
ja też witam, i tak jak wspominałem na mail’u daj znać a zrobię Ci dostęp do strefy klubowej. …jeśli chcesz
Kolega sie chyba coś zniechęcił. Siedze sobie w tym Białymstoku i d… . Współczuje Ci tych dróg, a myślałem że w Warszawie jest tregedia ![]()
Pawełku, nie narzekaj
W stolicy coraz równiej się robi, zwłaszcza po szczycie EU ![]()
Nic z tego Kubus, zadne narzekoanko, po takiej wyprawie do Białegostoku uważam że w stolicy drogi są prawie boskie. ![]()
mnie się po stolicy jeździ na prawdę coraz lepiej ![]()
nawet w centrum nie bał bym się jeździć na '18 felgach ![]()
Generalnie tak, ale w okresie przed zimą, jak już Panowie drogowcy zdąrzą wszystko połatać po zimie. ![]()