633 CSl na żółtych blachach

widziałem dzisiaj 633 Csi , na żółtych blachach, w Jeleniej Górze, na Bankowej, rejestracja DWxxxxxx, 6 była w automacie i w niesamowitym stanie :astonished: , jesli wlascicie jest na forum to chciałem pogratulowac mu tego cacuszka… pozdrawiam

Tommy chwal się :bulb:
A Ciebie Major zapraszamy na zakończenie sezonu w Koszalinie.

Na 100% Tommiego :grinning:

Ale oso chodzi???
:face_with_rolling_eyes:

Siemka major.
Nie wiedziałem, że jest ktoś w Jeleniej z Szuchą.
Jak będziesz przejeżdżał przez Bankową to wpadnij do sklepu z notbookami - tam własnie urzęduję :wink:

Niestety nie mam jeszcze 6, bo szczyl ze mnie i dopiero prawko wyrabiam :laughing: , ale miłośnikiem 6 , jestem od niepamietnych czasow, i juz mam na M troche uzbierane, wiec moze w nastepnym roku… Nie mniej postaram sie odwiedzic Pana, jesli to nie problem…
pozdrawiam Eryk

no cóż to czekamy…
A kiedy wyjazd do Anglii :question:
a przy okazji - tu nie ma żadnych Panów - same chłopaki :laughing:

w tym roku sie nie wyrobie, ale mam troche odłożone, wiec nie mam bólu, ale w następnym roku musze pojechac, bo nie wytrzymam dłużej bez 6 :frowning:
Dowód mi 3 (TRZY !! ) miesiące wyrabiali :smiling_imp: , nie mam paszportu, wiec nie mogłem za granice bez dokumentów wyjechac :cry:

Tommy to kiedy nam sie na zywo pochwalisz swoja pieknością :question:

Tommy chyba się nas wstydzi,co spotkanie to nie może bo coś tam… :wink:
Nie wiem osochoziii…?

luuudzie warto czekac, niesamowita slicznotka :sunglasses: , widziałem to wiem :laughing:

część ludzi zna auto i to od samego początku, ale ujrzeć je z włascicielem to prawdziwa sztuka :sunglasses:

Ta,coś jak Yeti :grinning:

:laughing: nie jest tak zle, po prostu trzeba czekac na własciciela przy samochodzie :wink: :laughing:

Te Gruby nie podskakuj!
2 razy do Ciebie dzwoniłem będąc we Wrocławiu!!!
I co? :grinning:
Łyso Ci?? :D:D:D:D

@Major co do jej stanu to… nie daj się zwieść świezo położonemu woskowi i środkowi do nikli :grinning:

Tommy, spróbuj się pojawić we wrześniu… będzie na prawdę dobra zabawa :bulb:

dzisiaj znowu ją widziałem, macie szanse jeszcze dojechac do jeleniej :laughing: , to moze byc ostatnia szansa :wink: :laughing:

Nie dam rady.
Będę w tym czasie w Anglii :frowning:

A co za środek urzywasz do nikli :question: :question: :question: