82 628CSA

Mam pytanko, ta 6 pochodzi z 82roku, ale z tego co wiem były w tym roku
przeprowadzone jakieś zmiany konstrukcyjne, jest to więc model sprzed
zmian, czy po zmianach?

pozdrawiam

Model przed zmianami. Jeśli dobrze pamiętam nowa wersja chdziła od maja 82 r. Możesz poznać m.in. po innych zegarach, boczkach, zderzakach itd…

Ja tylko powiem, że ma fajne felgi od M3 E36 :grin: . Po zegarach wnioskuję, że to przed zmianami.

wersja przed zmianami, taka jak moja :sunglasses: , a ile :u:

Tak z czystej ciekawości, jeśli mozna ile za “6” chcą na wyspach?

od 200 funtów w górę - wysoko w górę
a stan takich za 200 to … no tyle są warte :slightly_smiling_face:
tyle wiem z ebayu.

dzięki za odp :grinning:
cena do przyjęcia :wink: , tylko o czymś nie wspomniałem… :face_with_rolling_eyes:

ma za soba 103tys mil, i brałbym ją (bo naprawa to pestka)w ciemno, gdyby nie ten automat :v:
aha no i jest to 628CSiA

i tak jest w lepszym stanie, niż to E30 z tyłu :laughing:

ILE :question: :question:

ILE ILE ILE …
jak to w Anglii bywa, auto jest do kupienia drogą licytacji. Nie chodzi tu o ebay
ani inny netowy wynalazek. Jest to aukcja na żywo, z młotkiem i cena na dzień
dobry to 50poundów, aukcja zacznie sie 16 września. I zobaczymy.

to czekam na info :u:

hmm 50 poundów to nie duzo mysle ze z 200-300 mozna dac za to cudo , skrzynai to maly prodlem a ze zwyklej zrobic CSI to tez nei filozofia :wink: liczy sie rekin i te kola co ma zalozone od e34 :wink:

i znowu u mnie to “nei” ?? skad mi sie to bierze ?? :stuck_out_tongue:

o skrzynie sie nie martw - posiadam manuala z walem i chyba nawet sprzeglo jest, lepiej popukaj w progi :wink: ale wylada bardzo apetycznie

Całą podłogę językiem sprawdze, węwntęrzne błotniki też :stuck_out_tongue: :grin:

więc jak się sprawuje zawieszenie pomiędzy wersją do i po 82,
czy jest duża różnica w trakcji?

łojjj, tym pytaniem poruszyłeś niebo i ziemię (a piekło i czyściec przy okazjii) :smiling_imp:

z premedytacją :smiling_imp:
no więc jaka?