a może ktoś jest chętny na to....

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53055835

Fura extra - a cena okazyjna :astonished:

nie wierze w prawdziwosc tej aukcji

sprzedaje ktos prawdziwego hammana i puszcza linijke tekstu ‘tapicerka skorzana TUNING HAMANN :)’ oraz mail jakis bleble@wp.pl

jakby ktos powazny to sprzedawal to by dal zdjecia wlasne a nie z internetu (prawie wszystkie zdjecia publikowane przez hamanna sa przy tej hali z falista blacha i to sa jedne z nich) i pokazal certyfikat jakis czy fakture czy cokolwiek ze to HM… a tak nagle pojawia nam sie na allegro hamann, ktorego fotami sie jaralem pare miesiecy temu, a ze teraz niby ktos z polski sprzedaje :slightly_smiling_face:

to bzdet zeby rozreklamowac inne urzadzenia ktore ten user sprzedaje.. nie wiem czy zauwazyliscie, ale rownorzednym bohaterem tej prezentacji sa sprzedawane bzdety, a to czy da sie do kogos napisac pod to wp.pl nie ma znaczenia..

juz ochlonelisice? :slightly_smiling_face:

No i niema jeszcze opcji KUP TERAZ eheh -

nie no jak by mi się udało utargować do 425 000 to bym sobie kupił :laughing:

cena jest w rupiach chyba a licytują model 1:24, bo co za frajer wystawiłby takie auto za czyimś pośrednictwem, poza tym jak zobaczycie co wcześniej sprzedawał to sami stwierdzicie że to model (gustowne zegarki też ma no i nową 6 obok hłe hłe hłe )

no pieknie - chło się nie dają wpuszczać w maliny :wink: Wszystcy piszą jakby monaliza była wystawiona i ekspertami wszyscy byli od Christis :bulb: Fajnie :wink:
Ale dla mnie to też lipa :sunglasses: