A taki mały spocik

Może eksperymentalną formę nieśmiało zaproponuję.
Będę w niedzielę o powiedzmy 15 na zamkowym i stoję tam 20 minut. Jeżeli nie będzie nikogo więcej to jadę coś przegryźć i potem do BGC.
Jeżeli ktoś się dopisze do listy to możemy zmodyfikować jakoś te plany, na przykład sobie troszkę pojeździć po mieście.
Jeżeli będzie więcej chętnych to mogę wymyślić jakąś trasę po Warszawie może jakieś zalążki pytań .
Będę bunią w 2 osoby więc jakby coś to mam 2 miejsca w aucie. Auto wymagane to E9, E23, E24 lub dowolne auto jeżeli jesteś forumowiczem. Jak ktoś nie przyjedzie autem to zawsze może się z kimś zabrać. :slightly_smiling_face:
Czekam na jakiś odzew i nie piszcie proszę kto nie może i dlaczego tylko raczej komu się pomysł podoba, będzie mógł przyjechać i ewentualne pomysły na popołudnie.
Przypominam, że to prawdopodobnie ostatnie chwile przed zimą :slightly_smiling_face:

poki co sie pisze. lece pieszo, chyba ze ktos z okolic bielan by mnie wywiozl :wink:

pomysl spoko, ale ogolnie proponowalbym zamiast placu zamkowego gdzie zawsze jest tloczno i dla pieszych i samochodow jakies bardziej charakterystyczne ale mniej ogolnie popularne miejsce… np cos w stylu na placu bankowym na tylach kfc/pizza przy parku jest maly parking i kawalek uliczki, tam byloby chyba prosciej sie odnalezc niz sie blakac po placu zamkowym.. ale to tak moja opinia, jak uwazacie

Mówisz i masz.
Na parkingu za KFC (napisz gdzie jest wjazd na ten parking - od strony pragi jadąć to chyba skręcam przed bankowym??) o godzinie 15 w Niedzielę.
Lista uczestników

1. scszm82
  2. zalew

[ Dodano: 26-10-2006, 10:59 ]
Wysłałem przez Gadu powiadomienia o spocie do wszystkich forumowiczów z warszawy i okolic którzy podali w danych numer gadu i napisali więcej niż 10 postów. Jeżeli ktoś nie dostał powiadomienia to jest to niedopatrzenie z mojej strony albo zablokowanie wiadomości od nieznajomych.

spora ta lista uczestnikow jak na razie widze, czyli beda 2 osoby i jeden samochod?

Damy radę :grinning: Liczę na tłumy osób bez zapowiedzi :slightly_smiling_face:

[ Dodano: 29-10-2006, 07:20 ]
Dodaje jeszcze numer do mnie tak na wszelki wypadek: 513-630-600

Swietny pomysł!

Popiram w pełni, ale niestety mnie nie będzie w wawie :frowning: Jestem u siebie na mazurach i mam do załatwienia parę spraw więc niestety nie wracam. Wszystkim zgromadzonym życzę dobrej zabawy :wink: Żałuje straty takiego widoku na placu zamkowym :sunglasses: :\

Pozdro

nadal aktualne ?

Oczywiście, że aktualne. Powtarzam raz jeszcze - będę o 15 (przypominam o zmianie czasu) na parkingu za KFC na bankowym z moją niunią. Zaraz jadę zatankować :slightly_smiling_face:
Mam trzy miejsca w aucie, bo moja baba wymiękła (że niby pada czy coś takiego :slightly_smiling_face: )
Numer do mnie wyżej.
Zapowiedzianych uczestników - 2 samochodów - 1

bede 1500-1520

[ Dodano: 29-10-2006, 20:03 ]
bylismy :slightly_smiling_face:
podczas walnego zgromadzenia ustalilismy jednoglosnie nowy sklad zarzadu strefy klubowej, ktory to przedstawimy na kolejnym walnym zgromadzeniu, ktorego organizatorzy beda wylonieni na podstawie ankiety przedstawionej przez odpowiedni osoby, ktore wylonimy niebawem.

No właśnie. Zgodnie z tym co pisze przedmówca demokratycznie wybraliśmy wszystko, podjęliśmy wszystkie ważne decyzje itd.
Frekwencja przerosła najśmielsze oczekiwania i przybyło dwukrotnie więcej aut i osób niż było w planie, Czyli poza mną i Zalewem był jeszcze Strugu i Radość. Jeśli chodzi o auta to moja bunia i Struga E23.

Szkoda że więcej nie było :sunglasses:

http://zalew.com/blah/?p=113#more-113

gdzie jest ten BGC?
Moze by tam rozbic regularne spoty…

chomiczowka - conrada, kwitnaca i dalej jakies zadupie :grinning:

http://www.british-garage.waw.pl/lokalizacja/ :grinning:

ależ proponowałem to od roku chyba… :slightly_smiling_face:
Tylko trzeba wziąć pod uwagę drobne niedostatki jeśli chodzi o jedzenie (moża zamówić pizze albo zdać się na firmowe tosty) oraz picie, gdyż jest tylko piwo. za to jest duuuży parking i niesamowity klimat do którego jednak troszkę trzeba dojrzeć. Zalew chyba już wie o co chodzi, A strugu to pewnie tam nawet bywał :slightly_smiling_face:
Ja jestem za tylko musimy ustalić jakąś datę. Moim zdaniem najlepszym terminem jest wieczór w dzień powszedni typu pierwszy czwartek miesiąca czy jakoś tak. Regularnie żeby się nie umawiać tylko przyjeżdżać.