po tym artykule już nic nie kumam ![]()
ja kumam: panstwo wali nas w dupe rowno wymyslajac co raz to nowe przepisy i ich interpretacje, zebysmy 8 razy placili za to samo a i tak gowno z tego mieli.
Powinien zostać wprowadzony podatek od głupiego gadania…rząd by się nie wypłacił ![]()
ale ku..a jak można płacić coś dwa razy - przecież to skandal - dopiero po roku się spostrzegli że można obywatela w ten sposób gnoić ?? A przecież Unia jednoznacznie stwierdziła że ten podatek jest nielegalny - ku..a w jakim kraju my żyjemy ![]()
Marek to dopiero Ci powiem jaki ja mam numer to padniesz ze smiechu. Sprowadzilem jakies 15 samochodow przez rok, glownie dla rodziny i znajomych, pierwszy z nich dla przyszlych tesciow 318i , zaraz w maju na poczatku, auto bylo z Berlina ale tak zeswatalem kupujacego i sprzedajacego, ze umowa kupna sprzedarzy zostala podpisana w kraju uni europejskiej (w Polsce w Szczecinie). Nikt nie posredniczyl, zadnych handlarzy nikogo, tyle ze podpisali w Szczecinie i tak napisali na umowie.
Teraz jest sprawa celna i zastanawiaja sie czy druga akcyze policzyc sprzedajacemu czy kupujacemu, oczywiscie nie ma watpliwosci , ze druga akcyze ktos zaplacic musi!!! paranoja!!!