Artykuły o 6

Witam wrzucam skany (sam robiłem) dwóch artykułów o 6 z brytyjskiego magazynu total BMW (całkiem ciekawy magazyn o ulubionej marce :slightly_smiling_face: inaczej niż dostępne w Polsce BMW trends :slightly_smiling_face: )

Pierwszy, z lutowego numeru, jest o dwóch niemcach, którzy skorzystali z wyprzedaży w BMW motorsport GmbH :slightly_smiling_face:

Drugi, z marcowego numeru, jest o jednej z 6 Rona Inskippa, który jest jednym z guru forum bigcoupe :slightly_smiling_face:

Miłego oglądania i lektury życzę :slightly_smiling_face: Pozdrawiam

sie nie da tych skanów większych zrobić? please :astonished: oczka bolą. może na @ wyślesz?

Propomuje co by takie sprawy przechwytywał, moderator czy jak mu tam i wrzucał na stałe gdzieś, bo tu to zaraz stracimy, ale filmiki też się prosiłem i nic, kruca fuks :confused:

Spróbuję zrobić skany w lepszej rozdzielczości już niedługo. Pozdrawiam

Popieram :bulb:

Czekam na lepszą jakość :wink:

na razie ja przechwyciłem (czyt. przeniosłem) temat. a jakbyście chcieli skany profesional, to poproszę o wysyłkę gazetki WJTZ do mnie :grin:

:slightly_smiling_face: jak chcesz mogę jeszcze nabyć marcowy numer :wink: i wysłać :slightly_smiling_face:

a co do tematu to wracam w niedziele i zrobię lepsze skany. No i udało mi się tez nabyć nowy numer classic auto (też brytyjskie) a w nim przegląd rodziny “M” od M1 do Z3 M (ale przez M635 CSI :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: ) Także postaram się zeskanować Pozdrawiam

ty też chyba spać nie możesz :grin:

nono pierwszy raz zobaczylem tylne lampy z bialymi migaczami ,

a kto to skanerował :??: to niech ustawi przeplot na jakąś normalną wartość :face_with_rolling_eyes:

znalazłem w necie artykuł BMW M635 CSI…

i niewiem jak go zapisac badz zeskanowac czy sciagnac tak żeby foty wkleic na forum…

moze ktos to rozgryzie bo zemnie słaby informatyk…

Imgur

ps. na stronce jest tez pare innych artykułów o BMW