Mam tylko wsteczny.
Brak oleju :??:
Co sprawdzic :??:
Skrzynia do naprawy albo do wymiany
wlalem 0,75 oleju i bez zmian.
Pare lat temu mialem 126, 5l i tez mi skrzynka padla, rok temu lupo 1,2 tdi zony, tez robilem, nie mam sily do automatow.
Skrzynię masz elektroniczną czy na linke ![]()
bo jedyny bezawaryjny automat to kałach ![]()
a jak to sprawdzic :??:
i taki sobie kiedys kupie
![]()
jak masz kreciolek przy skrzyni sport/econ to elektroniczna , jak nie masz to na linke. trzeciej alternatywy nie ma ![]()
bez kreciolka, czyli na linke.
Wlasnie wczoraj taka sprzedalem
Automaty w BMW są BE!!!
W e24 padają
W e34 padają
W e32 padają
i w E39 też padają. ![]()
:lup:
eee bo nie miałeś 3hp22 … te podobno nie padają ![]()
Nietakdawno słyszałem że te w e39 też nie padają… Ale to “już” nie prawda.
marku … musze zdementowac twja opinie . jestem zdolny i automat 3hp22 tez ubilem
generalnie mozna zabic kazda czesc w bmw - nawet skrecic wal napedowy jak warkoczyk
ale pocieszajace jest to ze czestotliwosc awarii automatow w bmw jest duzo mniejsza niz w innych markach i naogol dzieje sie to z winy uzytkownika .
Dziś nie Prima Aprilis. ![]()
coś o tym wiem ![]()
ale przynajmniej była fajna impreza ![]()
no no no , texty na tym forum typu ze cos sie w bmw bardziej psuje niz w innych pojazdach sa niedopuszczalne
… nawet jesli to jest prawda ![]()
a nawiasem mowiac kolega ktory naprawia automaty sam powiedzial ze od bmw jest znikoma ilosc . najwiecej jest vw i francuzow i to nowych natomiast my tu rozmawiamy o bmw ktore sa juz w wiekszosci pelnoletnie i maja przebiegi ktorych nowe auta moga pozazdroscic .
Maniek, to co piszesz to oczywista oczywistość - nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne, a białe… zresztą użytkownicy sami widzą ![]()
przecież był taki jeden co mówił, że białe jest czarne, a białe jest białe (czy coś kole tego
)