automat 635csia

Mam tylko wsteczny.
Brak oleju :??:
Co sprawdzic :??:

Skrzynia do naprawy albo do wymiany

wlalem 0,75 oleju i bez zmian.
Pare lat temu mialem 126, 5l i tez mi skrzynka padla, rok temu lupo 1,2 tdi zony, tez robilem, nie mam sily do automatow.

Skrzynię masz elektroniczną czy na linke :question:

bo jedyny bezawaryjny automat to kałach :grin:

a jak to sprawdzic :??:

:laughing: :laughing: :laughing: i taki sobie kiedys kupie :grin: :grin: :grin:

jak masz kreciolek przy skrzyni sport/econ to elektroniczna , jak nie masz to na linke. trzeciej alternatywy nie ma :v:

bez kreciolka, czyli na linke.

Wlasnie wczoraj taka sprzedalem

Automaty w BMW są BE!!!

W e24 padają
W e34 padają
W e32 padają

i w E39 też padają. :face_with_rolling_eyes:

:lup:

eee bo nie miałeś 3hp22 … te podobno nie padają :laughing:

Nietakdawno słyszałem że te w e39 też nie padają… Ale to “już” nie prawda.

marku … musze zdementowac twja opinie . jestem zdolny i automat 3hp22 tez ubilem :slightly_smiling_face: generalnie mozna zabic kazda czesc w bmw - nawet skrecic wal napedowy jak warkoczyk :slightly_smiling_face: ale pocieszajace jest to ze czestotliwosc awarii automatow w bmw jest duzo mniejsza niz w innych markach i naogol dzieje sie to z winy uzytkownika .

Dziś nie Prima Aprilis. :grin:

coś o tym wiem :grin:

ale przynajmniej była fajna impreza :sunglasses:

no no no , texty na tym forum typu ze cos sie w bmw bardziej psuje niz w innych pojazdach sa niedopuszczalne :exclamation: … nawet jesli to jest prawda :v:
a nawiasem mowiac kolega ktory naprawia automaty sam powiedzial ze od bmw jest znikoma ilosc . najwiecej jest vw i francuzow i to nowych natomiast my tu rozmawiamy o bmw ktore sa juz w wiekszosci pelnoletnie i maja przebiegi ktorych nowe auta moga pozazdroscic .

Maniek, to co piszesz to oczywista oczywistość - nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne, a białe… zresztą użytkownicy sami widzą :wink:

przecież był taki jeden co mówił, że białe jest czarne, a białe jest białe (czy coś kole tego :grin: )