Blacharz z Jabłonnej

Kupiłem gazetke Classicauto -i jest tam dalszy ciąg renowacji MG (kontynuacja z GT Classic) - i auto jest robione w FIrmie Rzepecki w Jabłonnej - czy ktoś zna tego blacharza - jaki ma cennik ?
Osobiście mnie zainteresowała jego technologia zabezpieczenia antykorozyjnego remontowanych karoserii. (podobno ma wykupiona na to licencję i szczegóły nie były podane).
Jeszcze raz - czy zna ktoś ten zakład ?? :sunglasses:

ja nie Mareczku, ale jeśli poszukiwania spełzną na niczym to chętnie tam podjadę i dowiem się co i jak - jeśli jesteś oczywiście zainteresowany :wink:

Poproszę adres. Wybieram się w tym lub w przyszłym tygodniu w rejon Jabłonnej i chętnie dowiem się czegoś więcej.

hehe nie mam gazetki przy sobie - tam jest napisane - ale z tego widze gość robi bardzo porządnie i konkretnie. No i to zabezpieczenie antykorozyjne …
:sunglasses:

Jak się dowiesz, to poproszę sms’a. Sam jestem zainteresowany :sunglasses:

Mechanika i Elektronika Pojazdowa. Rzepecki Maciej
Jabłonna
05-110 Jabłonna
Szkolna 10
Numer telefonu: 7825199

Z tego co wiem, to są piekielnie drodzy i 6 może być dla nich za mało prestiżowa.

Kwestia ceny ---- też gdzieś o nich czytałem -

swego czasu wystawiał się na allegro

Tyle mają pracy, że wybrzydzają :question: Zupełnie nie rozumiem :face_with_rolling_eyes:

Myślę, że chodzi o klienta - za mało mogliby nas wydoić :frowning:

Bo taki jest tok myślenia polaków, ale pomału sie to zmienia… Kto tanio kupuje ten podwójnie płaci :bulb:

jeżeli nikt nie zauważył, to specjalizują się w samochodach brytyjskich.
Przypomnijcie sobie co sie dzieje na ostrorogoa jak podjedzie cos co nie jest bmw :slightly_smiling_face: i o taki prestiż chodzi. a wydoić nas można, tylko oni nie włożą serca, a wykonają tylko rzemieślniczą pracę

Czyli? Rozwiń myśl bo nie zakumałem :frowning:

Np. przez okres 2 lat 3 razy płaciłem za amortyzatory na przód. Pierwsze oddałem do regeneracji-kicha. Drugi raz kupiłem Alko-kicha. W końcu kupiłem BILSTEIN’y-rewelacja…
Mądry Polak po szkodzie. Teraz kupuję oryginalne części, lub sprawdzone i polecane przez urzytkowników nieoryginalne części szanujących się firm.

A no to już jasne i mam podobne myślenie, uważam że nas “biednych Polaków” nie stać na kupowanie tanich rzeczy bo płacimy 2, 3 razy.

W moim poście miałem jednak na myśli, że 6stka jest faktycznie mało prestiżowa by jej właściciela sowicie doić. Raczej klientów z E-Type’a lub innego MG, które są zaj… bardzo drogie. Inna sprawa, że i w Syrenkę można zainwestować 100 tys. ale czy ktoś to zrobi???

W Bydgoszczy jest SYRENA 105 ale tylko częściowo z zewnątrz i w papierach, bo reszta to PORSCHE 911. Syrena jeździ podobno 300km/h

Widziałem ją (chyba to ta) kiedyś w Łebie. Właściciel organizował przejażdżki dla wczasowiczów - jakieś 25pln za 5min jazdy. Oczywiście na za kółkiem :confused: Może by tak 6stką pojechać nad Bałtyk i dorobić :slightly_smiling_face: :question:

jesteśmy tam co roku :smiling_imp:
ale nie wiem czy ktośby się zapisał na jazdy np po bagiczu :wink:

Sprecyzuj “bagicz”. To rodzaj trunku czy miejsce?