BMW 6 w BMW TRENDS ?

6.com.pl i historia modelu BMW E24 w BMW TRENDS Luty 2007 ??

Kupiłem dzisiaj przez przypadek i patrze… HISTORIA MODELU 6?

Było o tym na forum?

tak w klubowej … :slightly_smiling_face:

Szkoda że takiego parszywego M6 dali z odłażacym shadowem własnej produkcji i nawet nie pokolorowali fotek :wink:

Artykuł przeczytam dopiero w domu, bo mam tak jedno miejsce gdzie mogę w spokoju gazety czytać…

To fakt - wiadziałem ładniejsze M635 w Polsce … mam na myśli “Vadera” z Trójmiasta :sunglasses:

A dlaczego ja nie mam dostępu do klubowego :face_with_rolling_eyes: :sunglasses:

Bo mało pijesz :grin: i nie umawiasz sie z kobietami czlonków klubu, nie płacisz ogromnej składki i nikt cie nie lubi … :grin:

Tak poważnie to dostęp do klubowej ma sie po akceptacji reszty członków - czyli trzeba być co najmniej na 1 zlocie i dać się polubić :grin:

i przy okazji nie zejść z tego świata na eksplodującą wątrobę :smiling_imp:

Dać się polubić - to może byc ciężko bo jestem zarozumialcem strasznym, nie odpisuje na PW nie byłem na spotkanku ostatnim, dobrze chociaż że na zlot do Czech jadę a w dodatku robię OT… :grin:

To jeśli chodzi o charakter to połowę sukcesu masz już za sobą :grin: - wystarczy pojawić się na zlocie :pa:

Mnie też nikt nie lubi :flushed: :flushed: :flushed: .
To może chociaż moją żonę :laughing: :laughing: :laughing: - dajcie tu swoje drugie połówki do głosu :grin:

Też robiłem co mogłem :piwko:
:pa:

to ja powiem tak:

wejście do strefy “K” za most ze szperą do E12 :hmm:

Wchodzę :laughing: ,
ale most to ja mam jakiś od pierwszej e23, chyba 728 :??:
Oj coś czuję, że ADMINI :smiling_imp: się nie ucieszą za ten OT
A co do gazetki, to chętnie zakupię :wink:

Zgodnie z prawem własności intelektualnej i zapisem o prawach autorskich, nie mógłbym opublikować skanów na forum ale mogę udostępnić moim znajomym nieodpłatnie. Myślę że jesteśmy kolegami, ale ja nie mam waszych maili… Proszę o PW z mailami, tak żebym miał, no i Wy żebyście mieli. :smiling_imp:

Wlasnie kupilem gazete, artykulu jeszcze nie przeczytalem, ale bochater artykulu ze zdjec to kpina, pomijajac niedbalego shadow-line wlasnej produkcji ktory zaatakowal nawet nerki i nieepokowe felgi to auto jak na bochatera artykulu jest po prostu brzydkie - tak jak by ladnych E24 w kraju nie bylo :frowning:

Przemyty na szybko na mrozie, lod mu z progow zwisa :\ - ciekawe jak tresc.

Dwa artykuły zawierają sprzeczną jedną informację :grin:

No cóż - znasz ładną M-kę w Polsce?

Ja znam PHOTOSHOPA.

to jest auto adama, tego co był w wawrzkowiźnie białym cs’em. ja kilkakrotnie widziałem to M6 na żywo :face_with_rolling_eyes:

Ale bzdury :stuck_out_tongue:

:grin:
Siemka

..to u nas z tym drugim kiepsko bo na zlotach bylismy.. buuuu :frowning: :\