BMW 635CSi

Słuchajcie od kilu miechów w OTOMOTO jest taka szusteczka OTOMOTO - nowe i używane samochody i motocykle oraz części samochodowe. Ogłoszenia motoryzacyjne.
nikt jej nie kupuje czy z nią jest coś nie tak może ktoś ją ogladał bo tak myśle nad nią może odłożyc i wyrwac ją z tego komisu bo wygląda na ładną bym miał dwie co o tym sądzicie ??? :grinning: :grinning: :grinning:

ten samochod jest wystawiony juz od bardz bardzo dawna i jakos chetnych nie ma wiec moze cena do stanu jest nieadekwatna :face_with_rolling_eyes:

hmmm jutro zadzwonie pogadam z kolesiem ile jest do zapłacenia a jak się ociepli to się wybiore do niego na wycieczkę obejrze i wtedy będe wiedział ile mam odłożyc i czy warto :sunglasses:

ona przewija sie juz od ponad roku na allegro i zdjecie jest ciagle to samo,nawet cena sie nie zmienia - ale jej nie widzialem na zywo - moze przez ten kolor chetnych brak :question:

Ogladałem ją jakies 1,5 roku temu - wtedy byla sprowadzona. Pewnie do dzisiaj nie została zarejestrowana. Pamiętam że był to automat, miała bardzo ładną skóre. Jeśli dobrze pamiętam to gdzieniegdzie wychodziły bąble i chrom na zderzaku był w kiepskim stanie. Tyle zapamiętałem…