Brak napiecia na pompie paliwa 635 CSI ?? POMOCY

Witam, moja 6 teczka która jest obeznie w fazie odnawiania, dzis sprawila mi nie lada klopot , mianowicie nie bylo paliwa ( bo oczywiscie zerzarła wszystko :P) i dostala dzis cos zeby nei zapomniala jaki ma zapach benzyna ale nie chce jesc jej :wink: , tak na powaznie to kreci ladnie ale nie pali , iskra jest , przez mysl mi przeszloz e moze spalilem pompe paliwa , ale wyciaglem ja po wielkich trudach i pompa chodzi , niema napiecia na kablach przy pompie , gdzie szukac ? moze ktos wie gdzie jest jakis przekaznik od pompy ,jesli takowy istnieje ?

Pozdrawiam i czekam na pomysly , zaznaczam ze wczesniej wszystko chodzilo , aha jak nei chciala palic to rozgrzebalem troche instalacje :stuck_out_tongue: ale nei jakas zeznia tylko cewke po sprawdzalem itp, iskra jest , ale paliwka echo

W mojej 628 jest przekażnik od pompy dostawiony obok skrzynki na bezpieczniki (taki długi czarny) też mi kiedyś siadł, ale kupując auto dostałem zapasowy.

w 635 też jest na wierzchu skrzynki z bezpiecznikami. Mój też czasami szwankuje (spróbuj przeczyścić styki)

odpowiada tez za pompe bezpiecznik w skrzynce :exclamation: od strony maski liczac od silnika to chyba 3 albo 5 jak zepniesz go na krotko z plusem to pompa powinna chodzic :sunglasses: o ile nie ma gdzies indziej przebicia… najlepiej wez sobie kawalek przewodu i zlacz go z plusem i przelec po bezpiecznikach i jak trafisz na ten od pompy to uslyszysz czy chodzi a jak nie usluszysz to musisz szukac w instalacji gdzies dalej :confused:

Ja nic nie podpowiem ale proponuje zajrzeć w inny wątek: forum E24 :: Zobacz temat - Pojawila sie ALPINA w naszych szeregach:-) tam koledzy cię oczekuja!! Czekamy na twoją wypowiedź

Oczywiscie wymienilem przekaznik , wsadzilem bezpiecznik nowy i autko smiga -łooo 2 dni , 3 dnia wyjechalem z garazu i …juz nei wjechalem co znowu ? to samo , sprawdzilem przekaznik i bezpiecznika le autko nie pali , kontrolki sie swieca ale nie swieci kontrolka ładowania akumulatora ? czy moze to byc przyczyna nie zapalania ??