BRAND - 6.com.pl

Drodzy Panowie i Pani :slightly_smiling_face:
Zaczynamy robic gadzety do naszej strony. Na pierwszy ogien idzie kubeczek - oto on:

Kubek jest wysokiej jakosci, aluminiowy z podwojnymi sciankami. Napis jest piaskowany, istnieje mozliwosc personaizacji tzn. kubki imienne. Cena: 24.60 zl +VAT. Personalizacja + 3.0 zl
Jesli jest ktos zainteresowany - prosze o sygnal.
Wkrotce inne gadzety - koszulki polo(bardzo dobrej jakosci i w eleganckim wzorze z krotkim i dlugim rekawem) czapeczki (nowy design), niezbedniki samochodowe+latarka) … w kazdym razie rzeczy bardzo eleganckie i praktyczne. :laughing:

no bajerek :exclamation:
rozumiem że mogą być imienne i “-1” ?

wow to ja sie pisze na taki kubeczek i na kazdy inny gadzet ktory jest w produkcji :grinning: :grinning:

Ja też, ja też :wink:

Dla przykladu podam co nas moze jeszcze czekac:
czapeczka

naszywka - ktore pozniej mozemy sobie naszywac na wybrane wzory koszulek, kurtek, czapeczek itp itd :slightly_smiling_face: - naszywki sa bardziej eleganckie i trwale

a naszywki mozemy sobie przyszyc w roznych miejscach np. na piersi, na kolnierzyku, na dole koszulki lub na plecach pod kolnierzem:

(przepraszam ze na zdjeciu jestem nieogolony :sunglasses: )

Pisze sie na kubeczek i tym samym go zamawiam :wink: tak jak na foto tyle ze zamiast GORG -a chcialbym
** Krzysiek **i pod spodem
**635 CSI **:smiley: , heh , gdzie wplacic kasiore ? i podaj walute :grinning: wkoncu jestesmy w UE :]

PS: czemu do choelry od kilku miesiecy nie dzialaja mi zniaczniki TAG :[
wczesniej wszystko chodzilo -Macias prosze o interwnecje:D

też się pisze na ten kubeczek :grinning:

Co kasy to pozniej podam nr. konta. Jesli ktos jest zainteresowany kubeczkiem to prosze o wpisywanie takze tresci jaka chcecie miec w podpisie. Przy zamowieniu kubeczkow musze wyslac takze wszystkie szablony do piaskowania. Kubki wyslemy poczta lub przekazemy na jakims spotkanku.

ZAMAWIAM KUBECZEK,
napis PRINCZI
poniżej 628 csi :grinning:

Ja tez kce :sunglasses: :laughing:

Gorg a szablony masz robione stale ? czy kazdy element jest osobno ? czy mozna by bylo tak zrobic zeby bylo tylko logo w kostce, bez napisow pod spodem tz arcydzielo mistrzow i www do foruma ?
bo mam identyko kubek MINI, wlasnie tylko z logo MINI to bym miala do kolekcji :sunglasses:

dla ciebie Jule (prawie) wszystko! :slightly_smiling_face:
przeslij mi fotke kubka z mini to zrobie ci podobne…

jakbyś nie namieszał w profilu, to chodziłoby cały czas :smiling_imp: sprawdź teraz :bulb:

Kubki 2 sztuki proszę.GRUBY,EWA.

dziala :stuck_out_tongue:

THX/BROWAR 4 Macias :stuck_out_tongue:

ZAMAWIAM :

Krzysiek
635 CSI

raszta jak w orginale :wink:

gorg zajaczka w nagrode ?

nie moge znalezdz kubka :face_with_rolling_eyes: malz mi napewno zakosil i nie chce sie przyznac :smiling_imp: ale chodzi mi o to zeby na kubku byl tylko ten prostokat z logo BMW napisem BMW E24 :laughing:

a i jeszcze jedno pytanie :sunglasses: jak bedziesz robic polo… to bedzie roznica miedzy meska numeracja a damska ? bo ja sie w meskiej S-ce utopie :wink:

ja musial bym miec XXL :grinning: a na takiej to nawet moze i cale foto mojej 6 :stuck_out_tongue:

dla mnie 1 kubek z napisem “MAJEK” odbiór w toruniu jęśli będą gotowe

no do-brze :arrow_right: skoro już “kokolino” działa to ja zamawiam 2 sztuki

1. MACIAS
  2. ANJA

:smiling_imp:

Jeśli chodzi o koszulki JULE to będą damskie i meskie, a co tak poszliśmy po bandzie :laughing: