Drodzy Panowie i Pani
Zaczynamy robic gadzety do naszej strony. Na pierwszy ogien idzie kubeczek - oto on:
Kubek jest wysokiej jakosci, aluminiowy z podwojnymi sciankami. Napis jest piaskowany, istnieje mozliwosc personaizacji tzn. kubki imienne. Cena: 24.60 zl +VAT. Personalizacja + 3.0 zl
Jesli jest ktos zainteresowany - prosze o sygnal.
Wkrotce inne gadzety - koszulki polo(bardzo dobrej jakosci i w eleganckim wzorze z krotkim i dlugim rekawem) czapeczki (nowy design), niezbedniki samochodowe+latarka) … w kazdym razie rzeczy bardzo eleganckie i praktyczne.
Dla przykladu podam co nas moze jeszcze czekac:
czapeczka
naszywka - ktore pozniej mozemy sobie naszywac na wybrane wzory koszulek, kurtek, czapeczek itp itd - naszywki sa bardziej eleganckie i trwale
a naszywki mozemy sobie przyszyc w roznych miejscach np. na piersi, na kolnierzyku, na dole koszulki lub na plecach pod kolnierzem:
Pisze sie na kubeczek i tym samym go zamawiam tak jak na foto tyle ze zamiast GORG -a chcialbym
** Krzysiek **i pod spodem
**635 CSI ** , heh , gdzie wplacic kasiore ? i podaj walute wkoncu jestesmy w UE :]
PS: czemu do choelry od kilku miesiecy nie dzialaja mi zniaczniki TAG :[
wczesniej wszystko chodzilo -Macias prosze o interwnecje:D
Co kasy to pozniej podam nr. konta. Jesli ktos jest zainteresowany kubeczkiem to prosze o wpisywanie takze tresci jaka chcecie miec w podpisie. Przy zamowieniu kubeczkow musze wyslac takze wszystkie szablony do piaskowania. Kubki wyslemy poczta lub przekazemy na jakims spotkanku.
Gorg a szablony masz robione stale ? czy kazdy element jest osobno ? czy mozna by bylo tak zrobic zeby bylo tylko logo w kostce, bez napisow pod spodem tz arcydzielo mistrzow i www do foruma ?
bo mam identyko kubek MINI, wlasnie tylko z logo MINI to bym miala do kolekcji
nie moge znalezdz kubka malz mi napewno zakosil i nie chce sie przyznac ale chodzi mi o to zeby na kubku byl tylko ten prostokat z logo BMW napisem BMW E24
a i jeszcze jedno pytanie jak bedziesz robic polo… to bedzie roznica miedzy meska numeracja a damska ? bo ja sie w meskiej S-ce utopie