CHAT NA FORUM 6.com.pl ??? PROSZE O KOMENTARZE

Witam Wszystkich
Wpadlem na pomysl czy nie bylo by ciekawie gdyby na stronie pokazal sie chat , TYLKO DLA UZYTKOWNIKÓW
zarejstrowanych , zwiazanych z 6 oczywiscie ,w ten sposób uniknelo by sie balagany i jakis wrogów 6 :wink: bo tacy napwena sa

temat znany bo w zasadzie wypowiadamy sie na forum , ale czy nei bylo by ciekawie jak bysmy mogli porozmaiwac na on-line ?

to bylo cos w rodzaju forum tyle ze tematy mielone na zywo :wink:

czekam na wypowiedzi szóstkowników :stuck_out_tongue:

to coś jak GG ?

ja jakoś tego nie łapię.
Tak online, można coś napisać nim się pomyśli i co :confused:

pozatym taka forma nie daje możliwości (chyba) czytania poprzednich wypowiedzi. :face_with_rolling_eyes:

Nie GG :wink: GG to ,komunikator :wink: taki indywidualny :wink:

Chat to cos jak na interi , albo innych stronach , wchodzisz rozmawiasz i wychodzisz :wink: takie spotkanie on line ze innymi

tylko wchodząc w środek rozmowy można się zgubić. A poza tym nie wszyscy są codziennie i znikałoby sporo wątków chyba

chat to raczej poto zeby wpasc porozmawiac o nowych cudach , jesli takie sa , nowe nowinki :grinning: nowe nowosci o nowych nowinach :stuck_out_tongue: to tylko pomysl

ale jak by wypalil ?

mysle ze zle by nie bylo :wink: próbowac mozna :wink:

Jeśli przejrzycie strony innych marek, tam są czaty, ale nigdy nikogo na nich nie ma, stąd wnisek, że to raczej niewypał.

To może wypalić jak się odpali czat i wyznaczy ewentualną godzinę spotkań. Moim zdaniem to fajny pomysł można by zapytać o jakieś pierdółki na które często szkoda forum, dogadać się co do jakiś drobiazgów do samochodu. Widziałem to na innych stronach i jest np tak że o 22 jest godzina w której się spotykają jak ktoś ma chęć. I wiadomo wtedy ze o tej godzinie zawsze można kogoś zastać.

Jestem za.

Pozdrawiam
radosc

Nie mam zdania.

No jest to jakiś pomysł :slightly_smiling_face: Byłaby szansa na zorganizowanie wirualnego zlotu :slightly_smiling_face:

wg mnie to nie jest najlepszy pomysl :confused: przeciez i tak wiekszosc z nas zna swoje numery gadu i bez problemow mozna sie porozumiec, jesli ktos nie ma checi zaczynac nowego watku na forum :wink: wiec nie kombinujmy bo to napweno nie wypali…

Ja podobnie jak Adaś, nie mam zdania, które by poparło lub zanegowało - ale ta forma jest dla mnie najdogodniejsza :sunglasses:

Ja osobiście nie jestem zwolennikiem chatów - bardziej odpowiada mi forum oraz osobiste spotkania przy piwku :sunglasses:

A mi przy wódce :sunglasses:

Zdecydowanie. :laughing:

podpisuje się pod tym obiema rencami i jedną nogą :smiling_imp:

Po takim “czymś” to już można leżeć bez trzymanki :laughing:

:grinning: