ćwoki

Zawsze mówiłem , że Niemcy są wiecholami bez gustu , ale to , co wyprawia ta faszystowska sitwa , to już przegięcie .
Taki numer można by zrobić z Simsonem albo kosiarką do trawy , ale z szóstką ? :astonished: :smiling_imp:

http://www.7-forum.com/bild.php?bild=mein7er/treffen/050820/IMG_1566-b.jpg&title=BMW%206er%20„PickUp”%20auf%20Pauls%20Bauernhof&cpy=Christian%20Schütt

:astonished:

Zajebista!!

może i zaje…e wygląda , ale według mnie pewnych rzeczy nie przystoi robić . :face_with_rolling_eyes:

no k@#$a, ale żeby chociaż kig-cab’a zrobili :grinning:

o żesz w morde jeża - nigdy mi na myśl nie przyszło, że można coś takiego zrobić. :astonished:
ale za to idealnie się nadaje - do wożenia beczek z piwem na zloty :laughing:

Czemu, nie jest zła :wink: Gdybym był rolnikiem mógłbym nią wozić ziemniaki na rynek buhahaha

piekna, tylko moglby sie tyl otwierac bo teraz wyglada ze ma basen na plecach a tak bylby rasowy pickup

:astonished: :astonished: :astonished:

Nieźle ją odciężalił :laughing: teraz to dopiero się drogi nie będzie trzymała

nie wiem czy pamiętacie jak w Poznaniu na wiosnę startowała trójka pickup (wyglądała śmiesznie), ale 6 to już przesada.

A mi się bardzo podoba. Praktyczna lodówkę można przewieść na stojąco itp. itd. Śliczna :exclamation:

Rysio tjuning jak nic. na stos z nim

:astonished: :astonished: :astonished: :astonished: nie przegięcie namaxa łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Jego akwarium i rybki, więc możemy tylko pokrytykować :bulb: