Nie kupuję dużo, ale czasem coś trzeba, dlatego chciałbym prosić o opinię o sklepach.
Kupuję głównie na Narbutta gdzie ceny są niemal identyczne jak w realoem przy uwzględnieniu kursu dolara - 3 złote.
Jak jest w innych miejscach ???
FUS ???
Inchcape ???
Bavaria Motors ???
No bo intercars rozumiem ma zamienniki części eksploatacyjnych, czyli na przykład uszczelki pod kolektor wydechowy, ale linki zamykania maski raczej już nie.
Wszędzie mają takie same zniżki (sprawdziłem na własnej skórze) więc kupuję na Narbutta, bo mam blisko. Poza tym kobitki lubią stare beemki i potrafią wysilić się, żeby załatwić coś w dobrej cenie
Ja nabywam graty w Bawaria Motors na Czerniakowskiej.
Jestem bardzo zadowolony
Dawno temu kupowałem naprzeciwko Wedla-potem przenieśli się na Białostocką-a teraz są znowu naprzeciwko Wedla-jedna wielka porażka.Ceny z kosmosu…
Kudłaty właściciel dysponuje bardzo dużym brakiem wiedzy, natomiast jego żona wiedziała zawsze co i jak.
U kudłatego zawsze kurs euro był brany z innej planety
Nie polecam Inchcape nw Wrocławskiej w Warszawie, niebardzo chcą negocjowac, traktują klienta jak zło konieczne, kupujesz poniżej 1 tys to czekasz godzinę na obsługę, a i na końcu powiedzą Ci, że 6 e24 to bardzo nieudany model BMW. Zachęcające???
Ja się urodziłem później niż wymyślono E24 czy E23, Ba, nawet mój samochód jest ode mnie starszy. I wcale nie uważam 6 za najgorsze, a wręcz przeciwnie
Ja to mam jakiś problem chyba… auto starsze, baba starsza… trzeba chyba babe zmienić