Czy ktoś wybiera się w tym roku na zlot BMW do Torunia?

Ja mam to w planie ale mam nadzieję, że inne szóstki też się pojawią.

Ja nie wiem czy dam radę,3-ego jest drift w Poznaniu i z racji startującego Dawida chcę tam być

no i niestety, pewnie, jak zwykle, zgodnie z tradycją i etc - jak większość :laughing:

Plan Koszałkowa jest taki ze w sobote lecimy na toruń a później z torunia na poznań - Dawid bedzie wiózł swoje auto do driftu na lawecie :sunglasses:

Też mam taki plan, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Wiem, że na pewno będę w Poznaniu na drifcie.

a co na lawecie bo nie znam?

Audi z motorem 2.5 vanos z BMW i na zawieszeniu BMW ze słusznym napędęm :sunglasses:

Audi Qattro oczywiście :bulb:

A w ogóle nic więcej nie powiemy, przybądź do Poznania i już…myślę sobie, żeby pojechać w miejszą iloć aut, ale za to w większą iloć ludzisk, tak żeby obniżyć koszty podróży.

to moze od razu …autokarem - niezly bylby numer - do torunia i poznania wesoly autobus z bmw drivers inside :laughing:

Człowieniu :exclamation: Nie wiem czy moja wątroba dałaby radę :laughing:

Poza tym znajdź chętnego kierowcę :sunglasses:

pomijajac ze sobie przeczycie.. to czemu nie cale bmw tylko audiolowate? jesli audi to najlepiej jakby mial bude sportcoupe ta krociutka.. miodzik :slightly_smiling_face:

pomyslimy pomyslimy ;), zalezy jak bede stal ze zrobieniem Siebienki, bo szykuje sie duzo :slightly_smiling_face: i o$tro :frowning:

dalsza dyskusja o ekipie bmw w autokarze i watrobie mnie rozlozyla na lopatki :grinning:

już za chwileczkę
już za momencik
zlocik z beemką
zacznie sie kręcić

:grinning: :grinning: :grinning:

no, ale chyba coś się nie kwapi wielka ekipa :confused:

Ja raczej będę w Poznaniu w niedzielę, chyba się uda bo na tor Poznań mam jakieś 3 km.

w Poznaniu nic nie ma - miał być drift, ale odwołali :face_with_rolling_eyes:

No tak. :cry: Dzięki za info.

nie ma sprawy: 3,50 + VAT :laughing:

Kuba zaczyna dorabiac na boku widze :laughing: tpsa za malo mu placi chyba :face_with_rolling_eyes: