Ja mam to w planie ale mam nadzieję, że inne szóstki też się pojawią.
Ja nie wiem czy dam radę,3-ego jest drift w Poznaniu i z racji startującego Dawida chcę tam być
no i niestety, pewnie, jak zwykle, zgodnie z tradycją i etc - jak większość ![]()
Plan Koszałkowa jest taki ze w sobote lecimy na toruń a później z torunia na poznań - Dawid bedzie wiózł swoje auto do driftu na lawecie ![]()
Też mam taki plan, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Wiem, że na pewno będę w Poznaniu na drifcie.
a co na lawecie bo nie znam?
Audi z motorem 2.5 vanos z BMW i na zawieszeniu BMW ze słusznym napędęm ![]()
Audi Qattro oczywiście ![]()
A w ogóle nic więcej nie powiemy, przybądź do Poznania i już…myślę sobie, żeby pojechać w miejszą iloć aut, ale za to w większą iloć ludzisk, tak żeby obniżyć koszty podróży.
to moze od razu …autokarem - niezly bylby numer - do torunia i poznania wesoly autobus z bmw drivers inside ![]()
Człowieniu
Nie wiem czy moja wątroba dałaby radę ![]()
Poza tym znajdź chętnego kierowcę ![]()
pomijajac ze sobie przeczycie.. to czemu nie cale bmw tylko audiolowate? jesli audi to najlepiej jakby mial bude sportcoupe ta krociutka.. miodzik ![]()
pomyslimy pomyslimy ;), zalezy jak bede stal ze zrobieniem Siebienki, bo szykuje sie duzo
i o$tro ![]()
dalsza dyskusja o ekipie bmw w autokarze i watrobie mnie rozlozyla na lopatki ![]()
już za chwileczkę
już za momencik
zlocik z beemką
zacznie sie kręcić
![]()
no, ale chyba coś się nie kwapi wielka ekipa ![]()
Ja raczej będę w Poznaniu w niedzielę, chyba się uda bo na tor Poznań mam jakieś 3 km.
w Poznaniu nic nie ma - miał być drift, ale odwołali ![]()
No tak.
Dzięki za info.
nie ma sprawy: 3,50 + VAT ![]()
nie ma sprawy: 3,50 + VAT :lol:
Kuba zaczyna dorabiac na boku widze
tpsa za malo mu placi chyba ![]()