w bardzo ladnym stanie, chyba ja widzialem u osowieckiego kiedys (miala na ramkach nazwe zakladu), jesli to ta to 745i, choc zegary z 735i..
ogolnie stan z zewnatrz wydawal sie nienaganny, fajna sztuka
w bardzo ladnym stanie, chyba ja widzialem u osowieckiego kiedys (miala na ramkach nazwe zakladu), jesli to ta to 745i, choc zegary z 735i..
ogolnie stan z zewnatrz wydawal sie nienaganny, fajna sztuka
Chyba Jacka, który napełnia klimatyzaje i montuje audio na Grochowie
A ja nie zauważyłem żadnej różnicy pomiędzy zegarami 735 i 745 …
745 nie maja czerwonych wskazowek jak w mpowerach? strugu ma takie
Czy Ty mówisz o ekonomizerze bo nie czaję? Jeśli tak to zapewniam że 745i ma takowy. ///M745 takowego nie posiada. Natomiast wskazówek czerwonych … o so chodzi ?
W ///M były zwykłe białe. Jedyne różnice w ///M to takie, że ekonomizera nie było i skala do 280km/h.
mowiac mpowery mialem na mysli nowsze modele bmw, jako przyklad.. strugu w swojej 728i ma wskazowki od predkosci i obrotomierza czerwone a nie biale, skala do 260, mniemalem ze to z 745i licznik?? czy czyjas samorobka?
To raczej dzieło własne… miałem 745ia Mk Motorsport gdzie były czerwone, ale była tam sygnatura tunera. Mam schnitzera S5 gdzie również taka sama sytuacja. Temat 745ia nie jest mi obcy jednak w żadnym przypadku wskazówki czerwone nie były
… chyba że j.w
one nie są czerwone tylko pomarańczowe, wszystkie, prędkość, obroty, ekonomizer, temp i paliwo. licznik wyskalowany do 260. mam je z 735 Jacka.
od Marcina z Mcars dostałem info że tak bywało po '80 w 735 i 745
na rękodzieło to nie wygląda,
w czwartek Adam będzie je rozbierał, to może spisze numer i zobaczymy od czego to
Znojomy mi takie coś z dzisiaj podesłał …ale to chyba nikt znajomy ![]()
A tak przy okazji to kto parkuje na Lazurowej w Wa-wie z numerami RJA…
ale to są wogóle polskie blachy ![]()
nie no właśnie nie, zaczynają się chyba na TV, dziwne jakieś.
chyba ukraina (kolorki na fladze w rozmazie tak mi sugeruja)
Jaki ciekawski
Wiedza kosztuje :v;
Spotkałem się z nim prawie nos w nos na skrzyżowaniu (jedno aut nas dzieliło) ale chyba mnie nie zauważył.
Książki o właścicielach 6-tek nie piszę, aż tak mi nie zależy, nie zapłacę.
Hehe a ja wiem kto ma numery RJA… bo mnie wyprowadzał z Wawy w środę ![]()
Za co musze mu serdecznie podziękować, bo dla mnie to miasto jest zagadką :piwko:
to nie ta kupiona przez michala 735i oznaczona jako 745i? co wczesniej byl post jak stala w komisie?
Książki o właścicielach 6-tek nie piszę, aż tak mi nie zależy, nie zapłacę.
Kosztowanie nie zawsze = sie płacić, a RJA… jeździ bardzo sympatyczny człowiek o nicku Marcin_waw
A to czyje? Jakieś 3-4 tygodnie temu stało na ul. Świetokrzyskiej w Wawie
Michał z Mokotowa.
Dzisiaj widziałem 6 w ahatgrun shadowline na próbnych tablicach w górze kalwarii, zna ktoś?