Dialogi z kolega IRKO :)

a gdzie dokladnie ten zlot?? Moze przyjade… same E24 czy jakies ogolne te wasze zloty??

Podzielilem temat - tu pytania rozne do Irko na rozne tematy :slightly_smiling_face:
Gorg

Witaj Irko !

Jak zlot czechy to jest Praha, to jesteśmy z naszą cs/1 na 100%. !!

Cześć :exclamation: Irko…
Jestem za w spólnym zlotem :grin:

WItam przedstawiciela z Czech … Wspólny zlot -super pomysł … Mam nadzieje że mi sie uda pojechać. Hehehe tez mam tam rodzinkę :sunglasses:

Jak napisalem - v maju- Vysoké Mýto to jest 80 kilometrow od Kudowej
drugi w czerwcu gdzies na Slowaci

Witaj Irko :slightly_smiling_face:
Mielismy tu juz pomysly zeby zrobic zlot w Czechach lub Slowacji. Mysle ze z Toba na pokladzie bedzie latwiej… :slightly_smiling_face:

Pomysł rewelacja - Vysoke Myto 46km od Praha, jednej z najpiekniejszych stolic Europy. 580km z Wawy. Panowiie, organizujemy wyjazd :grinning:

140 kilometrow od Pragi
serdecznie zapraszamy

Irko - swietnie poslugujesz sie jezykiem polskim…

Pozdrow od nas ekipe Waszego klubu :slightly_smiling_face:

Ciekawe dlaczego wasz klub jest klubem 635CSi a nie E24, nie macie klubowiczy z 6-tkami innej pojemnosci?? Tak z ciekowosci pytam :slightly_smiling_face: A wogole moze by tak przeniesc temat.

Link na zdjecia z naszego zlotu we wrzesniu
http://technologie.fsv.cvut.cz/dc/bmw/jizerky

pikne te Wasze szóchy

Oj tak

Podoba mi się :slightly_smiling_face: Fotki niezłe.

Ta Alpina to styling czy silnik też ma coś robione w komorze silnika?

Ten zlocik w Wysokim Mycie, to przewidujecie na dużo szóstek? Planujemy wyjazd do PRagi od półtora roku a i na szóstki równie chętnie popatrzymy, więc bardzo chętnie pojedziemy. :sunglasses:

fotki się już nie otwierają :confused: , co się stało :??:

u mnie chodzi :sunglasses: :sunglasses:

irko … czy u was jezdza 6 na gaz ??

niejezdza,niewie o nikym.

a ja założe sie, że jeźdzą :slightly_smiling_face: Mają butle z gazem w bagażniku, a na zlocie wyjmują patelnie, butlę, palnik i samżą kotlety :u: w sumie dobra opcja :v;

bo włączę słowo “gaz” do ocenzurowanych :sunglasses: