Dialogi z kolega IRKO :)

jestem za!!!

Irko otworzylbys nowy temat dotyczacy zlotu w Czechach…

Napisal bys cos wiecej o terminie, miejscu, kosztach, i czy w ogole jestesmy zaproszeni i na jakich zasadach?? Ani sie obejrzymy a juz bedzie maj a w swietle naszego zlotu na mazurach zaczynam sie coraz bardziej napalac na wasz…

Jako czlonka bmw klubu obcego panstwa mnie interesuje zycie innego klubu. No niestety
troche mowie po polsku a dlatego sie wpakowalem na wasze forum. Przepraszam!
Moze mi ktos odpowie na pare pytan?
Ile jest rejestrowanych klubowiczow?
Ile razy do roku robicie spotkania?

No więc tak.
Nasz “klub” nie jest jeszcze sformalizowany prawnie. Na razie jest to klub internetowy. Podstawą klubu jest u nas Strefa Klubowa na forum do której zaproszeni zostają użytkownicy forum pojawiający się na zlotach i są akceptowani przez pozostałych.
Obecnie po tzw. “redukcji” :slightly_smiling_face: w strefie klubowej jest 28 klubowiczów. W ciągu roku organizujemy główny zjazd organizowany gdzieś na terenie Polski oraz spotkanie w maju na początek sezonu w Toruniu i zakończenie sezonu około września w Koszalinie.

w naszym klubie jest kolo 50tiu czlonkow, robimy cztery zloty do roku w roznych czestiach Czech. Jest tak, ze sie domuwimy na koncu sezonu(w pazdierniku) kdzie beda spotkania w nastepnym roku a clzonek z tej okolicy wszycko zalatwi. W tym roku piersza kolej moja a mojego kumpla Martina.
Wasze forum jest super!!! Nasze jest martwe. Ciesze sie ze moge czytac na waszych www.

Myślę że większość też się cieszy z Twojej obecności tutaj. Czuj się jak u siebie :slightly_smiling_face:

Bardzo dziekuje, z waszego forum mam duzo inspiracji i pomyslow do naszego klubu.

Irko ale to u Was jest 50 członków!! Ile szóstek naraz jest na zlocie?

przewaznie 15-20

to tyle samo co u nas.

Helmut nie przesadzajmy z tymi 15-20 sztukami :wink: czasem sie trafialo po tyle ale mysle ze srednia bedzie miedzy 10-15 :face_with_rolling_eyes:

Jesli dodac proporcje liczby mieszkancow… to po prostu chlopaki z Czech sprawniej sie organizuja :slightly_smiling_face: i maja wiecej 6uch.

ok

Organizują się lepiej, ale czy mają więcej szuch, to bym polemizował… Większość E24 które naprawiam, są właścicieli, których nie ma na forum i nie są zainteresowani integrowaniem się… Polacy to skomplikowany naród :face_with_rolling_eyes:

Adam, oczywiście robisz fotki każdej sześć???

Rozbawiłeś mnie do łez…trzeba dbać o klienta :grin:
:laughing: :laughing: :laughing:

U nas tez tak jest . ale sa właścicieli,ktore maja 2 i wiecej 6

a jak z e23? duzo macie? jakas galeria foto online moze jest?

helmut zaliczył również te 5 szt w remoncie i wtedy wszystko się zgadza :sunglasses:

alo :exclamation: Ja się piszę, ja jadę :wink:
nie wiem, na który zlot bo się remontuje, ale jadę :smiling_imp: do przyjaciół za granicę nie pojadę e30 :sunglasses:

Bardzo fajnie, że znalazłeś nasze forum - gdybyś czegoś potrzebował to pisz :sunglasses:

jedna 745 po remoncie jest na sprzedaz. automat