Dylemat, jakie kola na ten sezon

Wiosna sie zbliza wielkimi krokami, chce w weekend przygotowac autko na sezon, i cos nie daje mi spac. Mam kola na ktorych jezdzilem caly czas do tej pory i ktore uwazam za jedne z najladniejszych do 6. Sa z roku 1980 wiec nie zaburzaja tez dla mnie specjalnie pojecia oryginalu.

ale mam tez od dawna na polce te felgi TRX-2 390. Felgi sa prosciutkie ale do przelakierowania.

Zorganizowalem sobie w ta zime opony TRX w idealnym stanie (jak nie jezdzone), ale rocznik 1995. Jak na TRX moze nie stare ale generalnie pierwsza mlodosc juz dawno za nimi.

I mnie strasznie kusi i nie wiem co zrobic. Uwielbiam te 16tki ale TRX to taki smaczek i tak orginalnie autko wyglada nie bedac na 14tkach z balonami…

Co byscie zrobili na moim miejscu??

Zostaw TRX na “od Swięta” (gdzie ludzie docenią ich oryginalność :slightly_smiling_face: )

też tak uważam … zdrowe trx-y to teraz rarytasy … a 16 zawsze jakieś oponki kupisz :sunglasses:

kiedyś pisałem TRX’y w pabianicach w stanie idealnym z rocznika '95 są po 100 pln

Popieram :bulb:

ja będę jeżdził na TRX , to będzie nas dwóch jak się zdecydujesz

TRX strasznie twarde i nie do hamowania

ale za to jak dymią na wirażach :smiling_imp:

Idealne do driftu :bulb:

ooo to musze sobie sprawić :u: coś w sam raz dla mnie :slightly_smiling_face: a raczej dla mojej 7 :face_with_rolling_eyes:

również uważam, że felgi, których używasz na co dzień są bardzo odpowiednie - TRX od święta, kartingi i takie tam atrakcje :wink:

Mam ten sam dylemat, tyle tylko, ze na moich TRX’ach jakosc podrozowania jest bardzo kiepska (glosne) :frowning:

Sprawdze je jeszcze raz i moze na Czechy bunia pomknie w orginale.

P.S. Milosz, przypominam o orginalnej skrzyni :wink:

TRX sa swietne i moim zdaniem powinienes takowe zalozyc :grin:
wczesniej nasza e28 smigala wlasnie na takich ktore masz teraz smiga na R415 i sa super, co prawda z oponami ciezko ale kto szuka zawsze znajdzie :wink:
a te 16" mi osobiscie sie nie podobaja :wink: