Znalazłem dane że niby produkowano 725i Było coś takiego czy poprostu pomyłka Wydaje mi sie że pomyłka:
The following models were produced in this series:
* 725i
* 728
* 728i
* 730
* 730i
* 732i
* 733i
* 735i
* 745i (turbo)
* 745i (South Africa) <------- I czym to się różni od 745 :question: kierownicą po prawj :question:
* L7
Adam
14 Luty 2006 20:55
2
Z 725i też gdzieś się spotkałem, a 745i (South Africa) podobno miało 330 PS
To w SA potrzebowali az tak dużo kucyków Co oni tam ganiają,albo przed czym uciekają naszymi pieknymi rekinkami
Panowie a co to jest Z czymś takim się jeszcze nie spotkalem w e23,nawet na fotkach nigdy tego nie spotkałem, jakiś zegarek na patęcie
To jest panel sterujacy ogrzewaniem postojowym, identyczny byl np w E28 jesli nie bylo BC.
Adam
15 Luty 2006 07:18
7
W ogóle cały panel to tak zwany ówczesny klimatronic.
a jak był BC to gdzie powinno być sterowanie webasto ?
Nigdzie… webasto albo OBC - nie było innych opcjii.
Adam
15 Luty 2006 10:11
10
Nie prawda Wówczas sterownie webastem było w górnej części osłony hamulca ręcznego.
Były 725 i , ale mało i nie u wroga
http://www.bmw-e23-club.de/chronik2.htm
A to z RPA to kto to wie , pewnie Adaś ma rację , czytałem , że jakiś doktorek z tamtąd wstawiał profesjonalnie silniki z M-ki i miało to 7s do sety - wyszło tego kilkadziesiąt sztuk , ale chyba nie to było w zestawieniu .
Latest news coverage, email, free stock quotes, live scores and video are just the beginning. Discover more every day at Yahoo!
A oni tam w RPA są dziwni ; stoją na przystanku autobusowym w Johanesburgu : te ryże ryje , te kabury porozpinane …
Raczej nie. Mówimy o oryginalnych rozwiązaniach bmw. W katalogach z tego okresu zawsze występuje albo jedno albo drugie. Znam 3 executive z 86 właśnie z webasto a bez OBC. Nie sądzę, że ktoś wytanił na obc jeśli cały samochód łącznie z podsufitką jest obity skórą.
Marek
15 Luty 2006 10:29
13
w e34 webasto fabryczne jest sterowane na dwa sposoby
Jest zegarek z wbudowanym webastem
Webasto jest sterowane poprzez BC.
Może BC starego typu (w e23,e24,e28) też ma ukrytą funkcję do Webasto
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HD51&mospid=47375&btnr=62_0290&hg=62&fg=05
Adam
15 Luty 2006 10:34
14
Bo takie widziałeś katalogi
No,no być może.Być może takie też widziałem samochody. W takim razie poproszę o skan. Chętnie dowiem się czegoś nowego
dobre
właśnie miałem się go zapytać gdzie to wykopał
Na koszulkę trochę za długie… a szkoda.