chcialem odpiac sobie wycieraczki reflektorow chwilowo bo szoruja mi klosz..
{ tresc wycieta bo schemat znaleziony byl nieprawidlowy, dobry schemat i wyjasnienie kilka postow dalej
}
to moja skrzynka:
chcialem odpiac sobie wycieraczki reflektorow chwilowo bo szoruja mi klosz..
{ tresc wycieta bo schemat znaleziony byl nieprawidlowy, dobry schemat i wyjasnienie kilka postow dalej
}
to moja skrzynka:
hmmm wg tego schematu tez nic mi nie pasi
chyba pojade kupic pake bezpiecznikow i powymieniam wszystkie i sprawdze…
// wrzucilem schemat na Oferta sprzedaży domeny: e23.pl
jeszcze w domu sprawdze oryginalna instrukcje, gdzies powinna byc, wg niej ponoc moj stary ustawial bezpieki… z ktorego roku mati jest ta co wkleiles?
ok, wszystko sie zgadza ![]()
wychodzi na to, ze becia splatala mi psikusa i wylaczyla te wycieraczki czytajac moje mysli a nie polozenia bezpiecznikow ![]()
przelecialem kilka kluczowych pozycji w skrzynce i wychodzi ze wsio gra ![]()
niestety wycieraczek reflektorow nie da sie odlaczyc bo razem z nimi sa wycieraczki szyb i wytryskiwacze
k@#$a , panowie, jeśli coś piszecie to piszcie to w jednym poście, a nie w xx-ciu :lup:
co za roznica
chcesz to skasuj watek bo w sumie problem okazal sie nieistniejacy
różnica jest taka, że niepotrzebnie generujesz ruch na forum…
a w związku z coraz częściej następującymi takimi przypadkami wyłączyłem możliwość dublowania postów :pa:
Można odłączyć wtyczki przy reflektorach. Tylko palce trzeba mieć zręczne ![]()
a jaki problem jest odkrecic te ramiona wycieraczek z silniczkow
szybka robota bez kombinowania i nic sie nie bedzie rysowalo, a zawsze mozna zamontowac po kupieniu nowych piorek ![]()
czasem to może być problem… rudy …
no to mala szczoteczka w reke wd40 i nie ma mocnych ![]()
tez o tym pomyslalem, jutro w dzien jak zdaze przed zmrokiem sie obudzic to sprobuje chyba ![]()
czeka mnie wymiana zarowki w kierunkowskazie i w przednim pozycyjnym wiec bede mial okazje skosztowac zrecznosci ![]()
ok