e23 - bezpieczniki

chcialem odpiac sobie wycieraczki reflektorow chwilowo bo szoruja mi klosz..

{ tresc wycieta bo schemat znaleziony byl nieprawidlowy, dobry schemat i wyjasnienie kilka postow dalej :slightly_smiling_face: }

to moja skrzynka:

1 i 2 wg tego co ja mam to są przednie kierunkowskazy. Tutaj masz schematy.

hmmm wg tego schematu tez nic mi nie pasi :confused: chyba pojade kupic pake bezpiecznikow i powymieniam wszystkie i sprawdze…

// wrzucilem schemat na Oferta sprzedaży domeny: e23.pl

jeszcze w domu sprawdze oryginalna instrukcje, gdzies powinna byc, wg niej ponoc moj stary ustawial bezpieki… z ktorego roku mati jest ta co wkleiles?

ok, wszystko sie zgadza :slightly_smiling_face:
wychodzi na to, ze becia splatala mi psikusa i wylaczyla te wycieraczki czytajac moje mysli a nie polozenia bezpiecznikow :slightly_smiling_face:

przelecialem kilka kluczowych pozycji w skrzynce i wychodzi ze wsio gra :slightly_smiling_face:

niestety wycieraczek reflektorow nie da sie odlaczyc bo razem z nimi sa wycieraczki szyb i wytryskiwacze

k@#$a , panowie, jeśli coś piszecie to piszcie to w jednym poście, a nie w xx-ciu :lup:

co za roznica
chcesz to skasuj watek bo w sumie problem okazal sie nieistniejacy

różnica jest taka, że niepotrzebnie generujesz ruch na forum…
a w związku z coraz częściej następującymi takimi przypadkami wyłączyłem możliwość dublowania postów :pa:

Można odłączyć wtyczki przy reflektorach. Tylko palce trzeba mieć zręczne :slightly_smiling_face:

a jaki problem jest odkrecic te ramiona wycieraczek z silniczkow :question: :face_with_rolling_eyes: szybka robota bez kombinowania i nic sie nie bedzie rysowalo, a zawsze mozna zamontowac po kupieniu nowych piorek :slightly_smiling_face:

czasem to może być problem… rudy …

no to mala szczoteczka w reke wd40 i nie ma mocnych :sunglasses:

tez o tym pomyslalem, jutro w dzien jak zdaze przed zmrokiem sie obudzic to sprobuje chyba :slightly_smiling_face:

czeka mnie wymiana zarowki w kierunkowskazie i w przednim pozycyjnym wiec bede mial okazje skosztowac zrecznosci :stuck_out_tongue:

ok