Pękła mi przednia szyba, mam ubezpieczenie więc powinni mi w jego ramach wymienić. Byłem dziś w zakładzie, ale okazało się, że nie mają brązowych i zaproponowali zielone. Mają jeszcze poszukać, ale nie wiem czy są realne szanse. Da się gdzieś takie szyby dostać, czy brać tę zieloną? (nie wiem tylko czy to nie będzie głupio wyglądało, pozostałe są brązowe).
A drugie pytanie - są jakieś sposoby żeby naklejkę z numerami jakoś bez uszkodzeń zdjąć i przekleić na drugą szybę, czy potrzebna będzie nowa naklejka?
Musisz mieć wszystkie szyby w jednym kolorze, w innym przypadku jest to denerwujące! Ja mam jeden tylni trójkąt czysty (biały) reszta szyb brązowa, i jest to żenujące!
No to wygląda na to że będę miał full oryginales - nigdzie indziej nie znaleźli. Opłaciło się ubezpieczenie w Link 4 :). Dzis pan do mnie zadzwonił i będzie mnie to kosztować niecałe 400 z montażem i nowymi uszczelkami - bo 25% udział własny. Reszta Link. Za swoje napewno bym tak nie poszalał. Niepraktyczny ten kolor - jakbym wziął zielone zamienniki, to tylko 120 (bez uszczelek, za to od ręki, tutaj ponad tydzień czekania).
ja jakie miesiac temu szukalem brazu do e24 i mialo jej nie byc
nie bylo w aso i u szklarzy
Jedynie pani z Jaan glass podjela sie szukania niestety to coprzyslo okazalo sie solarisem bialym na australje koszt 1200 pln jako ze zrobilo sie jej glpio to obiecala znalesc i znalazla za 310 pln
wiec jak ktos chce to znajdzie
ps oddzial na alteryjskiej
ps2 obie to oe bmw
Dzięki za namiar, ale juz im powiedziałem żeby sprowadzili, to nie będę bałaganu robił Tym bardziej że nowa szyba ma swoje plusy - nie będzie porysowana (moja obecna jest cała w drobniutkich ryskach i punkcikach, strasznie rozprasza światło, zwłaszcza w nocy ciężko się jeździ - a tamta, jako używana, może być nie lepsza). No i nowa uszczelka. Ale patrząc na ceny oryginałów i fakt nie występowania w przyrodzie zamienników - może kiedyś jak będzie okazja cenowa kupię coś na zapas - w sumie poza przednia inne nie muszą być gładziutkie