w sumie jeszcze jak mialem swojego bloga e23 to mialem to rozwinac do takiej postaci.. zebralem sie spontatnicznie w ten weekend i odpalilem sajt z materialami dotyczacymi e23 oraz miejscem na zebranie porad, kinkow, oraz fotek i opowiesci wlascicieli chetnych do pokazania sie w internecie ze swoim rekiniastym… zapraszam
No brawo Jasiu! ![]()
wydaje mi się że stronka z potencjałem. Szkoda że nie ma kto założyć takiej o e12 …
Zyczę szybkiego rozwoju
wietna stronka naresycie cos w PL o BMW E23 ![]()
Kurde. Znowu czegoś nie złapałem. Miał być dział:
Zrozumiałem podforum, przy autoryzacji - zezwoleniu 6com, a tu nowa stronka…
(Nawet, nawet, swoją drogą).
hehe, to 2 rozne sprawy
strona 6.com.pl (btw jestem ciekaw czy sie robi) i dzial e23 na stronie 6 opisujacy model e23 to jedno… a to, ze ja na tyle mam uznanie dla modelu e23, ze postanowilem, iz bycie doczepka stojaca w kacie jako dodatek do e24 nie jest tym na co zasluguje i ze nalezy sie jej (i jej opiekunom) takze wlasne miejsce w necie to drugie ![]()
w kazdym razie, ‘duzi rekinowcy’, zachecam do wysylania mi fotek i opisow swoich skarbow to bedziemy mieli ladna galerie.. kazdy bedzie mial swoj adres w Oferta sprzedaży domeny: e23.pl , tak jak to widac na przykladzie mojej wstepnej galerii na stronie..
To może dwie różne strony i wspólne forum?? no i oczywiście linki miedzy stronami dość obfite - działy techniczne czy spotkań.
Ktoś poza mną jest za??
Poczekasz chwilę??
Czekam na ADMINÓW - związałem się
![]()
a mogę prosić jaśniej ![]()
Po prostu się przywiązałem i nie jestem jeszcze pewien czy chce mi się skakać z KWIATKA na kwiatek…
Tu mam wszystko. ![]()
z tego co wiem to na stronie w zasadzie niewiele jest i dopiero ma być a forum to forum i nie chce go rozdzielać bynajmniej.
Moze i tak tylko że: e 23 to e23 a e24 to e24.
I pewnie musiałoby minąć jeszcze parę ładnych lat, żeby dojrzeć i dorosnąć tej zdobytej tu wiedzy:
Zalew gratuluję i dzięki za wytrwałość, wiedzę i poświęcenie, ale policz tylko matematycznie czy warto…
Pociskaj Admininów, wykorzyrzystajmy znajomość i wspólność interesów, a stracony (moim zdaniem) czas poświęćmy naszym niuniom, a nie komputerom i Internetowi!!!
zbyszek, ja ogolnie nie wiem jak sie chlopaki od e24 na to zapatrujecie, bo juz stracilem orientacje odnosnie sajtu 6 i szczerze inicjatywe wielbienia e23 pod niebiosa i zebrania zarazonych ta zaraza wzialem spontatniczne w swoje rece jak widac
nawet jesli pierwotna idea dzialu e23 na sajcie e24 zostaje to tez sluze pomoca co zreszta zdeklarowalem dawno, tak wiec, mysle ze twoje pytanie nie jest do mnie ![]()
@KRYSTI
matematycznie nic kalkulowac nie musze, dla mnie to nie jest technicznie wielkie przedsiewziecie, i sprawilo mi wiecej satysfakcji niz trudu.. po prostu zeby bylo jedno miejsce na ktorym mozemy zbierac potrzebne nam materialy, ciekawostki i miec swoje galerie z rekinami.. to wszystko..
strona to strona a forum to forum, jedno z drugim sie nie gryzie.. tu gadamy wszyscy, ale to nie przeszkadza w tym zeby e23 miala wlasny sajt gdzie gra pierwszoplanowa i jedyna role.. zrobilem to ja, ktory w ‘klubie e24 (i malymi literkami e23)’ siedze, ale rownie dobrze mogl ja odpalic inny zenek ![]()
naprawde nie ma co czytac miedzy wierszami ![]()
ps. dodalem mozliwosc komentowania podstron dla latwiejszej wymiany uwag itp
Też myśle , że powinniśmy stworzyć coś spójnego tzn. jako zakładka ale o podobnym wyglądzie (mam na myśli program i szatę) jak jest obecnie i wspólnym forum , natomiast strona Zalewa choć jest ciekawa i zawiera konkretne informacje na temat modelu , nie kojarzy się wizualnie ze stroną 6.com.pl . Ja tak myślę , nie wiem jak koledzy ?
Wydaje mi sie, ze oddzielna strona o e23 jest potrzebna - chyba zeby strone o e24 podzielic na rownoprawne dwa kawalki - o e24 i e23, a to mogloby sie spotkac z protestami wyznawcow 6 :). Zreszta nawet adres (www.6.com.pl) wskazuje na tematyke - poki nie wczytalem sie ze jest tu tez sporo e23, nie wiedzialem, czy wogole to miejsce dla mnie:).
Czy szata stronki powinna byc taka sama? Mysle ze to nie jest koneczne, powinna byc czytelna i bogata w tresci rozmaite, a standardu strony o BMW przeciez nie ma.
Natomiast co do forum - podzial oczywiscie (wg. mnie przynajmniej) nie ma najmniejszego sensu. Wiele zagadnien jest wspolnych, po co latac po 10 forach. Wystarczy ze na stronce o e23 bedzie odniesienie do tego forum (jako forum obejmujacego oba modele), a na forum - link do stronki. Ale pomyslu podzialu forum (czy gez stworznia odrebnego o e23) chyba nikt nie zglaszal.