e23.pl

w sumie jeszcze jak mialem swojego bloga e23 to mialem to rozwinac do takiej postaci.. zebralem sie spontatnicznie w ten weekend i odpalilem sajt z materialami dotyczacymi e23 oraz miejscem na zebranie porad, kinkow, oraz fotek i opowiesci wlascicieli chetnych do pokazania sie w internecie ze swoim rekiniastym… zapraszam

e23.pl
(bmwe23.pl)

No brawo Jasiu! :slightly_smiling_face:

wydaje mi się że stronka z potencjałem. Szkoda że nie ma kto założyć takiej o e12 …

Zyczę szybkiego rozwoju

wietna stronka naresycie cos w PL o BMW E23 :grinning:

Kurde. Znowu czegoś nie złapałem. Miał być dział:

Zrozumiałem podforum, przy autoryzacji - zezwoleniu 6com, a tu nowa stronka…
(Nawet, nawet, swoją drogą).

hehe, to 2 rozne sprawy :slightly_smiling_face: strona 6.com.pl (btw jestem ciekaw czy sie robi) i dzial e23 na stronie 6 opisujacy model e23 to jedno… a to, ze ja na tyle mam uznanie dla modelu e23, ze postanowilem, iz bycie doczepka stojaca w kacie jako dodatek do e24 nie jest tym na co zasluguje i ze nalezy sie jej (i jej opiekunom) takze wlasne miejsce w necie to drugie :slightly_smiling_face:

w kazdym razie, ‘duzi rekinowcy’, zachecam do wysylania mi fotek i opisow swoich skarbow to bedziemy mieli ladna galerie.. kazdy bedzie mial swoj adres w Oferta sprzedaży domeny: e23.pl , tak jak to widac na przykladzie mojej wstepnej galerii na stronie..

To może dwie różne strony i wspólne forum?? no i oczywiście linki miedzy stronami dość obfite - działy techniczne czy spotkań.
Ktoś poza mną jest za??

Poczekasz chwilę??
Czekam na ADMINÓW - związałem się :smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp:

a mogę prosić jaśniej :slightly_smiling_face:

Po prostu się przywiązałem i nie jestem jeszcze pewien czy chce mi się skakać z KWIATKA na kwiatek…
Tu mam wszystko. :wink:

z tego co wiem to na stronie w zasadzie niewiele jest i dopiero ma być a forum to forum i nie chce go rozdzielać bynajmniej.

Moze i tak tylko że: e 23 to e23 a e24 to e24.
I pewnie musiałoby minąć jeszcze parę ładnych lat, żeby dojrzeć i dorosnąć tej zdobytej tu wiedzy:

Zalew gratuluję i dzięki za wytrwałość, wiedzę i poświęcenie, ale policz tylko matematycznie czy warto…
Pociskaj Admininów, wykorzyrzystajmy znajomość i wspólność interesów, a stracony (moim zdaniem) czas poświęćmy naszym niuniom, a nie komputerom i Internetowi!!!

zbyszek, ja ogolnie nie wiem jak sie chlopaki od e24 na to zapatrujecie, bo juz stracilem orientacje odnosnie sajtu 6 i szczerze inicjatywe wielbienia e23 pod niebiosa i zebrania zarazonych ta zaraza wzialem spontatniczne w swoje rece jak widac :grinning: nawet jesli pierwotna idea dzialu e23 na sajcie e24 zostaje to tez sluze pomoca co zreszta zdeklarowalem dawno, tak wiec, mysle ze twoje pytanie nie jest do mnie :slightly_smiling_face:

@KRYSTI
matematycznie nic kalkulowac nie musze, dla mnie to nie jest technicznie wielkie przedsiewziecie, i sprawilo mi wiecej satysfakcji niz trudu.. po prostu zeby bylo jedno miejsce na ktorym mozemy zbierac potrzebne nam materialy, ciekawostki i miec swoje galerie z rekinami.. to wszystko..

strona to strona a forum to forum, jedno z drugim sie nie gryzie.. tu gadamy wszyscy, ale to nie przeszkadza w tym zeby e23 miala wlasny sajt gdzie gra pierwszoplanowa i jedyna role.. zrobilem to ja, ktory w ‘klubie e24 (i malymi literkami e23)’ siedze, ale rownie dobrze mogl ja odpalic inny zenek :slightly_smiling_face:

naprawde nie ma co czytac miedzy wierszami :slightly_smiling_face:

ps. dodalem mozliwosc komentowania podstron dla latwiejszej wymiany uwag itp

Też myśle , że powinniśmy stworzyć coś spójnego tzn. jako zakładka ale o podobnym wyglądzie (mam na myśli program i szatę) jak jest obecnie i wspólnym forum , natomiast strona Zalewa choć jest ciekawa i zawiera konkretne informacje na temat modelu , nie kojarzy się wizualnie ze stroną 6.com.pl . Ja tak myślę , nie wiem jak koledzy ?

Wydaje mi sie, ze oddzielna strona o e23 jest potrzebna - chyba zeby strone o e24 podzielic na rownoprawne dwa kawalki - o e24 i e23, a to mogloby sie spotkac z protestami wyznawcow 6 :). Zreszta nawet adres (www.6.com.pl) wskazuje na tematyke - poki nie wczytalem sie ze jest tu tez sporo e23, nie wiedzialem, czy wogole to miejsce dla mnie:).
Czy szata stronki powinna byc taka sama? Mysle ze to nie jest koneczne, powinna byc czytelna i bogata w tresci rozmaite, a standardu strony o BMW przeciez nie ma.
Natomiast co do forum - podzial oczywiscie (wg. mnie przynajmniej) nie ma najmniejszego sensu. Wiele zagadnien jest wspolnych, po co latac po 10 forach. Wystarczy ze na stronce o e23 bedzie odniesienie do tego forum (jako forum obejmujacego oba modele), a na forum - link do stronki. Ale pomyslu podzialu forum (czy gez stworznia odrebnego o e23) chyba nikt nie zglaszal.