E24 w TOP GEAR

kuba pominoles “latajacy kontener” - ja sie tylko ciesze ze nie byla na miejscu maseratti

nic prostrzego jak po programie znaleźć w napisach kontakt i emila do programu… Ale nie wiem czy w tak krótkim czasie ktoś się na to zapisze - poza tym dobrze byłoby to zaplanować i przedstawić plany na dalej aby można było coś osiągnąć (przecież nie o popularność tylko chodzi). Na ostatnim zlocie nic nie uzgadnialiśmy bo nie było kworum… myślę, że teraz pójdzie prościej :sunglasses:

Osobiście jestem zdania, że najlepiej będzie jeśli zainteresuje się nami BMW Polska niezależnie od swojego klubu lub uzyskamy inną cenną pomoc, która pomoże naszym autom trwać i trwac i trwać… bo najgorzej jak ktoś zmięknie w pasji z powodów przyziemnych i błachych jak np kupowanie nowego zderzaka przez 4 miesiące… :face_with_rolling_eyes:

Ile razy można dzwonić do różnych ludzi związanych medialnie z motoryzacją :question: Przyjdzie taki czas, że Oni będą Nas szukać i potrzebować :bulb: , więc wyluzuj :bulb:

:face_with_rolling_eyes:

do mnie pijesz? …odrazu mięknie… dzwonię do kolegi się pożalić a nie miękne. 6-tka stoi w garażu i tyle. bez zderzaka nie będę jeździł :angry:

a wracając do top gear i ich stronniczości to to był główny powód dla którego zrezygnowałem z rozszerzonej kablówki, powaga! Bo mimo wszystko nie mogłem się oderwać :confused: a tak, nie mam i się nie denerwuje :grinning:

top gear to przede wszystkim program rozrywkowy z duza dawka ciekawej wiedzy :slightly_smiling_face: to ze autor wyglasza swoje subiektywne opinie - zupelnie oczywiste i ma do tego prawo :slightly_smiling_face:
w miare rzetelne sa tam jedynie testy aut + jazda na torze, choc wiadomo, ze kazdy test jest subiektywny, ale przy tym mozna sie dowiedziec kupy ciekawostek.. czego nie mozna powiedziec o tradycyjnych testach w zwyklych programach motoryzacyjnych, gdzie test ogranicza sie do powiedzenia ile pali i jaka jest droga hamowania
reszta to zabawna i ciekawa otoczka.. choc czasem sie chce plakac jak np zabytkowego jaguara xjs topia w morzu :slightly_smiling_face:

ma ktos ten odcinek w divx wystawic?

ja mam :grinning: , uzbierałem sporo ciekawostek motoryzacyjnych (głównie o 6 i 7) z MOTORVISION, MOTORVISIONCLASSIC, TOPGEAR :sunglasses: ) wezmę kasetkę na zlocik, a jak coś, to też mogę zgrać na płytkę :wink:

jak mozesz to wejdz do katalogu w ktorym masz filmy, zrob
dir *.avi /s > spis.txt
i pokaz zawartosc pliku spis :slightly_smiling_face: (chodzi mi o nazwy i rozmiary filmow co masz:))

Clarkson jest debilem to prawda, ale niestety robi dobry (szoł) i dlatego dostaje najlepsze fury na testy, a inni goście z bardziej obiektywnych programów mogą tylko pomażyć o takiej ilości wypasionych fur w jednym programie jakie ma TOP G.

czemu uwazasz ze jest debilem?

lubię oglądać TOPG. ze względu na dobre fury, ale podejście tego człowieka do niektórych spraw, zachowanie i teksty jakie wali są niekiedy nie do zniesienia. Być może debil to nie było najtrafniejsze określenie ale np: dupek :laughing: (zadufany w sobie pajac) :confused: a może ktoś wymyśli coś trafniejszego?

jedno jest pewne - uważa się za najmądrzejszego, i myśli że jest opiniotwórczy :sunglasses:

najlepsze jest to że łatwo rozgryść jego gatke jak na początku zaczyna od superlatyw to na bank końcowa opinia będzie pozytywna, a jak na poczatku zrównuje auto z błotem to na koniec reportarzu wychodzi że auto jest GIT

Kolego to o czym ty mówisz a w zasadzie ten odcinek to pewnie chodzi ci o ten w którym byla historia bmw , pokazywali wszsytkie modele niestety nie zdazylem calego ogladnac ale serie 6 :stuck_out_tongue_winking_eye: , tam prezentowaly sie super Szuchy :wink:

to nie chodzi o ten odcinek :smiling_imp:

Niestety nie widziałem tego odcinka, ale napewno Top Gear to niejest obiektywny program :confused:

“Klakson” :laughing: to typowy partyota :exclamation:
Wszystko co angielskie jest najlepsze, a wszystko co może temu zagrozić tak jak E24 Vs. Jaguar, miesza z błotem, tak naprawę bez podstawnie…

Niestety, poza fajnymi autkami, ten program jest denny :confused:

A zauważyliście, że nie ma już drugi tydzień Motor Vision Classic :question: Właściwie to już mało zostaje do oglądania na TVN Turbo :face_with_rolling_eyes:

ano niestety, a te nowe programy są coraz bardziej denne :smiling_imp:

zgadzam sie z przedmówcą a motorvizja naprawde była bardzo ciekawym programem którego oczekiwałem

Upajajcie się teststeronem :smiling_imp: , K..wa ciekawe kiedy to gówno zdejmą z wizji.

że nie wspomne o combat cars :angry: no i orange ekstraklasa całkiem w temacie TVN turbo:D A pytanko co sądzicie o V6 bo ja jeszcze ani razu nie oglądnołem tego całego i nie wiem czy warto sie silić