zastanawiam się czy tylko mnie ciągnie w stronę staroci.
czy ktoś jeszcze ma faze na takie czy wszyscy chcą e24 Alpina B7 albo M6
ja tez tak mam , ale zajawka zajawką a coś jeść trzeba
ja też kiedyś takie sobie kupię
mam taką nadzieję ![]()
Niestety (z punktu finansowego) mnie też ciągnie do CSa, ale także np: do E34 M5, teraz można tanio nabyć.
Ja z przyjemnościa zamienie swoje e24 na e9 bez zastanowienia ![]()
Aż tak ostro, musiała ci ostatnio nadepnąć na odcisk ![]()
Troszeczke, ale nie o to chodzi, poprostu e9 ma jeszcze większy smaczek starocia ![]()
E9 ma dla mnie wiele smaku i bardzo chcialbym takze i takiego rekina miec, ale najbardziej rasowym BMW dla mnie jest i tak E24, dla mnie ten model konkurencji w ogole nie ma.
Kiedys staly 2 sztuki do sprzedania w Sopoćkowie, kosztowaly ok 20 za szt. Ladne to one sa, ale po tym jak ciezko o czesci do e24 to niestety podziekuje. Tak samo wspolczuje wlasciecielom M i Alpinek, gdy padnie cos szlachetnego.
Jest jeszcze jeden myk, e24 ma wyposazenie wspolczesnych aut i dobrze mi z tym:)
mi współczesne wyposazenie jakos srednio się podoba, jakies kontrole trakcji, poduszki, ABS… nie przekonuje mnie to wszystko.
lubie samochód w czystej formie ![]()
nawet nie mam radia
![]()
Troche jakiegos wypasu to całkiem miła prespektywa
Szpera czy inne zabawki
ale szpera nie należy do wyposażenia współczesnych aut ![]()
a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo…
w reklamach peugeota nic o tym nie mówią
![]()
A w CS juz była, bo o to mi chodziło?
może znowu palne głupote, ale wydawało mi się że szpera w e24 na przykład to nie jest seryjne wyposażenie, ani nawet dodatkowe, tylko przeróbka.
więc chyba do CS tez można wstawic jak ktoś lubi.
i dyfer w 3000CS jest taki jak 630CS czyli moge taki mieć ![]()
Szpera nie jest przerobka, po 1982 roku posiadaja ja seryjnie prawie wszystkie 635CSI i srednio co trzecie 628CSi, jak inne modele to dokladnie nie wiem, ale to nie zadna przerobka ![]()
zwracam honor. ![]()
a napisałem ze nie wiem i tak mi się wydaje ![]()
znowu się czegoś nauczyłem… ![]()
Podobno człowiek uczy sie całe życie ![]()