Mam pytanko, czy ktoś się wyznaje jakie reflektory pasowały by do 6, na allegro widziałem do E 28 nówki niedrogo, bo moje wyglądają jak bym właśnie odebrał je od piaskowania.
proponuję dokładniej czytać forum ![]()
temat jest trochę niżej ![]()
ja w swoim montuje soczewki z e34 - mocowanie bedzie tak przerabiane aby w kazdym momencie mozna bylo zalozyc oryginalne.
no andrzejku gratuluje … moze ci sie uda :))))
Czyli od E28 mogę brać i będą pasowały w nasze mocowania? (tamten temat chyba tego nie wyjaśnił).
e28 ma większe reflektory mijania
, ewentualnie mogą (ale nie muszą pasować) długie
bo były dwa rodzaje mocowań
no tak - robi mi to wszysstko oczywiście Maniuś!
![]()
Ja kupiłem lampy od e28, oczywiście musialem lapmy przłożyć do moich mocowań ale reflektory są takie same w e28 jak i w e23 ![]()
Niby to nie e24 ale może się komuś przydać ![]()
e28 ma takie same reflektory jak e23, ale nie jak e24
No właśnie, ale są takie od E30 które by pasowały, tylko podejrzanie tanie mi się wydają
Ponawiam pytanie tylko w zmienionej formie :
Czy takie reflektory :
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=106825684
pasują do szóstki po drobnych korektach i przeróbkach?
Pzdr
Rozmawialem z Maniusiem, ktory gryzl juz ten temat - i sprawa wyglada tak - latwiej zamocowac lampy od e30 (szukac tych bez usmieszkow
), ale od e34 tez podpasuja tylko trzeba troche pokombinowac (generalnie rzemioslo). Sprawa o tyle jest latwa ze nie trzeba nic “przycinac” tylko dopasowac “tuleje” przy mocowaniach…
Ja kupiłem cztery nówki od kwadrata i właśnie teraz rzeźbie, rozebrałem i rzeczywiście jest trochę inaczej ale da się zrobić. Jestem dobrej myśli.
racja … a nie da sie tylko kaleson przez glowe zalozyc … tak mawia moj kolega z wybrzeza .
Albo prarasola w D… ![]()
Ok. Czyli wiadomo, że raczej e30 i e34 ,ale…
Cytat : “(szukac tych bez usmieszkow
)”
Dlaczego ?! ![]()
I najważniejsze : Co z elektryką ?
Wystarczy pod stary układ podłączyć nowe lampiony?
bez uśmieszków - tzn - na dole szkla wystepuje :uśmiech-po prostu nie wygląda to poważnie ![]()
elektryka - myślę że nie trzeba nic przerabiać ![]()