gt classic

marcowo-kwietniowy numer powinien juz byc w empikach, w nim opis 1602-2002 :slightly_smiling_face: co prawda nie e24 ani e23 ale warto chyba przeczytac :slightly_smiling_face:

może zrób skan - bo pewnie nic więcej w tej gazecie niema :wink:

Ja już kupiłem ten numer z tydzień temu. To trzeci numer gazety i uważam, że cała warta jest przeczytania.

Też mam dwa i uważam, że są ciekawe - głównie ze względu na jakość zdjęć.
W numerze drugim jest Mini mojego kumpla ze szkoły średniej - Piotrka Soji :slightly_smiling_face:

trzeciego jeszcze nie mam, mam 1 i 2 z tym mini :)..

czemu nie? całkiem fajne pismo.. w nr1 był super el camino z warszawy, w nr2 mini, oldsmobile toronado, skrzydlaty mercedes i pierwsza częśc artykułu o żółtych tablicach..

O to pewnie zakupie. A to że mówiłem że nic w tego typu gazetach niema to sorry - większość gazet o super tuningu - to poza treścią spisu treści nic nie warto czytać o FULL WIEŚNIAK TJUNING :wink:

Jest to całkiem fajna gazetka - gdzie piszą tylko yountimerach - nie ma nic o tuningu (chyba :face_with_rolling_eyes: ) - mam trzy egzemplarze i są naprawde ciekawe - nie musimy chyba czytać tylko o BMW - inne klasyki również są interesujące 8).
Polecam również automobiliste - ale tam piszą o oldtimerach - za to jest dużo ogłoszeń :sunglasses:

W Automobiliście (którego od niedawna jestem stałym czytelnikiem) jest kalendarium imprez związanych ze starą motoryzacją.
Jestem w szoku ile się tego w Polsce dzieje…

…no wlasnie, cyt. z bmw-orr.org:
17 kwietnia na torze w Poznaniu odbędzie się wyścig youngtimerów.
Organizatorem imprezy sportowo-rekreacyjnej jest Automobilklub Wielkopolski oraz magazyn „GT Classic”

A kiedy ten rajd, może warto cos nad tym pomyśleć :question: