I Ogólnopolski Festiwal Oldtimerów Włocławek 27-29 sierpnia

W dniu 27-29 sierpnia 2004 we Włocławku na terenie Aeroklubu Włocławskiego odbędzie się I Ogólnopolski Festiwal Oldtimerów oraz II Ogólnopolski Zlot Miłośników VW Garbusa. Organizatorem niniejszej imprezy jest Klub Miłośników VW Garbusa GARBLAND działający w ramach Automobilklubu Włocławskiego.

Więcej szczegółów na temat zlotu na stronie Klubu Miłośników VW Garbusa GARBLAND

Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w imprezie i przyłączenia się do Ogólnopolskiego Rejestru Rekinów
Osoby, które chcą się do nas przyłączyć proszone są o kontakt: bmw-orr@o2.pl

pozdrawiam
krzysiek735
Ogólnopolski Rejestr Rekinów
www.BMW-ORR.org

Był ktoś tam? Jak impra sie udała?

Ja bylem - na chwile…
Po tym jak sie okazalo ze w 21 musialem jechac na pewien slub zamiast do Torunia, wybralem sie liczac ze we Wloclawsku kogos spotkam.
Coz troche sie zawiodlem - bylo troche garbusow i ogorkow (na moje oko ok80) i kilka innych weteranow (moze 10…). Rekina oprocz mnie widzialem jednego - E23. Musze przyznac ze najmilej wspominam podroz - wkoncu to dopiero moj 3 tys. km w wymarzonym wozie.
Moje odczucia sa pewnie b.subiektywne, bylem tam moze 2h.
pozdrawiam
Wojtek

No szkoda, szkoda. Bylismy tam od rana do godziny 14:00 jakos trzema rekinami 2Xe21 w tym jeden Baur, jedno e28 i po za reksiami e32. Niestety tak jak piszesz nie bylo rewelacji. Najbardziej w oczy zucily mi sie mercedesy sztuk dwie i piekne Porshe90 po za tym kilka ladnych garbusow ale to naprawde wyjatki. Generalnie impreza byla spoko choc BMW robi lepsze :wink: