III ZLOT KOSZAŁKOWO '06

Witam,
mam prośbę o wstępne rezerwowanie czasu na przełomie sierpnia i września (sob, nd, pn, wt, sr) na coroczny zlot w Koszalinie - atrakcji będzie jak zwykle co nie miara i wierzę, że większość będzie mile zaskoczona - miejsowa i okoliczna wiara przyłożyła się mocno :wink:
Ankieta w sprawie dokładnego terminu w krótce :sunglasses:

Proszę nie rozpytywać o niepodzianki - element zaskoczenia jest niesłychanie miły :smiling_imp:

Pozdrawiam, Kuba

właśnie miałem zapodać temat 8), termin wstępnie był planowany na pierwszą połową września.

Własnie, jaki sierpień :question: Pod koniec lipca zlot w Bełchatowie i za miesiąc następny :question: :astonished: Mnie to bez róznicy :laughing: Dam radę na każdy :sunglasses:

Oby jak najpozniej!!! Oby jak najpozniej!!! jak znam zycie to przyjade tak czy tak, ale jesli bylby to koniec sierpnia to bede mial na miejsce jakies 1000km a jak by bylo z koncem wrzesnia to jakies 200km - taka drobna roznica. Nie moge sie doczekac propozycji w ankiecie :grinning:

właśnie , może ankietka

Wrzesień jest dobrym miesiącem. Miesiąc różnicy między Bełchatowem a Koszałkowem jest zbyt krótki.

Z tego co się orientuje to w grę wchodzi tylko wrzesień i to druga połowa.No ale zobaczymy…

druga polowa wrzesnia!! druga polowa wrzesnia!! hip hip hura!!!
:grinning: :grinning: :grinning:

dobry plan nie jest zły

Plan jest niczym - planowanie jest wszystkim :bulb:

A Tobie co :question: Byłeś w Grecji na wywczasach :grinning: :grinning: :grinning:

To jak Panowie mamy organizować jakieś atrakcje czy odpuszczacie zlocik w koszałkowie :face_with_rolling_eyes:

macie organizować

Pytanie tylko jeszcze o termin. Może koniec września :question:

taj moze jakas ankieta . bo ja jako bezrobotny sie dopasuje .

ja tradycyjnie myśle nad atrakcjami - na pewno coś z Kornagą coś wymyślimy ciekawego :laughing: :sunglasses:

:astonished: :astonished: :astonished: :laughing: :laughing: :laughing:

:laughing: :laughing: :laughing:

TAK :grinning:

TAK, a moze bardziej szczegółowa data bo musze wiedzeć kiedy sie z pracy zwolnić :slightly_smiling_face: :grinning: