Jakie modele bmw maja takie same zawieszenie z tyłu jak e23?

Pytanie ogólne ale szukam srub do łacznika stabilizatora (okular).

Pisałem do ludzi i ogólnie nikt tego nie ma oprócz jednej osoby (rysunek sie zgadza ale w opisie jest e36)

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=282175321

jesli u niego jest taka cena za śrubkę to co dopiero w bmw’u :astonished:

Ja mam takie śruby, tylko że używane, muszą być nowe :??:
Ja skręciłem na tych samych jak wymieniałem :grinning:

ja z tyłu mam masakre jakas sruby sa do polowy wkrecone przed przyjazdem do pl musialem je dokrecic tyle co sie dalo poduszka mocno wybita , lata na wszystkie strony belka łacznik /okular skrecony wiec niezle sily tam dzialaly dotego sruby sa wygiete (kuzwa mam nadzieje ze to sruby a nie gniazda w wahaczach) ogolnie ich lebki nie sa w jednej plaszczyznie.

ale to te same sruby czy nie?

i z malego ale zawsze doswiadczenia wiem ze na nakretkach i srubach lepiej nie oszczedzac
(zamienniki sa ok oby nowe :grin: )

Jak sa wymagane nowe przy montażu (jak np przy głowicy) to nowe, ale w zaiweszeniu cyb tak nie jest nie wiem :??:
Ja całe przednie przed wczoraj złożyłem na starych śrubach, tylko nakrętki i kliny nowe.
A co do zawiasu, to jakbyś miał coś uszkodzone (oby nie), to mam dwa kompletne tylne zawieszenia :grinning:

:grin: dzięki jak coś to dam znać.

Co do zawiechy z przodu to ja wczoraj ogladałem u siebie to w porównaniu do tyłu to jest pikuś :grinning: (w kazdym razie wymiana takie wrażenie sprawia bo tył to mnie przeraża)

Mam pytanie za 100pkt. W aukcji koleś napisał że śruby te służą do regulacji zbieżności… To chyba bullshit? Przecież w E28/E24 też są te okulary czy ósemki, a nie ma regulowanej zbieżności tyłu… :??: :??: :??: :??: :??: :??:

Też pierwsze słysze że okulary/ósemki służą do regulacji zbiezności z tyły :??:
Ona wogóle nie jest regulowana to nie maluch :face_with_rolling_eyes:

Coś się chłopakowi pomyliło… Są np. tuleje wchacza którymi się reguluje kąt pochylenia koła, jak się nie chce mieć negatywu przy obniżeniu. Może z tym mu się pomyliło..