ja z tyłu mam masakre jakas sruby sa do polowy wkrecone przed przyjazdem do pl musialem je dokrecic tyle co sie dalo poduszka mocno wybita , lata na wszystkie strony belka łacznik /okular skrecony wiec niezle sily tam dzialaly dotego sruby sa wygiete (kuzwa mam nadzieje ze to sruby a nie gniazda w wahaczach) ogolnie ich lebki nie sa w jednej plaszczyznie.
ale to te same sruby czy nie?
i z malego ale zawsze doswiadczenia wiem ze na nakretkach i srubach lepiej nie oszczedzac
(zamienniki sa ok oby nowe )
Jak sa wymagane nowe przy montażu (jak np przy głowicy) to nowe, ale w zaiweszeniu cyb tak nie jest nie wiem :??:
Ja całe przednie przed wczoraj złożyłem na starych śrubach, tylko nakrętki i kliny nowe.
A co do zawiasu, to jakbyś miał coś uszkodzone (oby nie), to mam dwa kompletne tylne zawieszenia
Co do zawiechy z przodu to ja wczoraj ogladałem u siebie to w porównaniu do tyłu to jest pikuś (w kazdym razie wymiana takie wrażenie sprawia bo tył to mnie przeraża)
Mam pytanie za 100pkt. W aukcji koleś napisał że śruby te służą do regulacji zbieżności… To chyba bullshit? Przecież w E28/E24 też są te okulary czy ósemki, a nie ma regulowanej zbieżności tyłu… :??: :??: :??: :??: :??: :??:
Coś się chłopakowi pomyliło… Są np. tuleje wchacza którymi się reguluje kąt pochylenia koła, jak się nie chce mieć negatywu przy obniżeniu. Może z tym mu się pomyliło..