Jeszcze nie jeździ ,bo paliwo leci z wężyka na tłumik i hamulce się zapiekły, ale dzisiaj pod nią włażę.
Kolor oryginalny nieznany , potem ktoś pomalował na strażacką czerwień, a teraz jest mauritius blau o ile sie nie mylę.skrzynia Alpiny,fotele skórzane niebieskie,szyby brązowe,żadnych ekstrasów oprócz el.szyb. rocznik 80 .
Coraz więcej aut przybywa, szkoda tylko żenie odzwierciedla sie to na wyjazdach klubowych ![]()
…i co z tego ![]()
a to do mnie było? czy o co chodzi?czy taki ogólny zarzut?
Bez urazy
To nie zarzut…głośno myślę ![]()
ja bardzo chętnie gdzieś pojadę…![]()
Cieszymy się i z przyjemnością poznamy na najbliższym zlocie… A to niebawem ![]()
Obiecuję byc na następnym tylko gdzie i kiedy?
Nie ma mowy o zarzutach, my tak poprostu, mobilizacyjnie ![]()
gdyby ktos byl zainteresowany : cena "dla wtajemniczonych " 6500
Cieszymy się i z przyjemnością poznamy na najbliższym zlocie… A to niebawem 8)
[/quote]
Jak to niebawem!?
Co? Gdzie? Kiedy?
Koszalin - termin ustalany… raczej wrzesien
żeby nie wiem co to przyjadę
z kim?
Czy to ważne z kim
Kto ma być to będzie, takie gólne stwierdzenie.
Najpierw porządek na Naszej stronce i forum, następnie głosowanie terminu kolejnego zlotu.
adaś… uważasz, że dam radę przez dwa tygodnie
![]()
p.s.
a może jakiś zlot bardziej w centrum
, żeby lodz, też poznała, że autko posła R. miało dużo ładniejszych przodków ![]()
adaś… uważasz, że dam radę przez dwa tygodnie
![]()
![]()
p.s.
a może jakiś zlot bardziej w centrum, żeby lodz, też poznała, że autko posła R. miało dużo ładniejszych przodków :twisted:
dasz radę
A zlot w centrum
Czemu nie
Ale to juz w przyszłym roku, bo Koszalin we wrzesniu to takie zakończenie sezonu…
Rozmawiałem z Dawidem - prawdopodobny termin w Koszlinie - drugi weekend września. BukowaĆ wolne
No ale to temat chyba na inny post
proponuję ankietę… ![]()
Ankieta w tym wypadkuto chyba zbędna rzecz. Jeśli chodzi o zakończenie w Koszałkowie to tak jak chłopaki ustala termin tak będzie trzeba sie dopasować ![]()