Kolejna szócha po naszej stronie granicy.

Jeszcze nie jeździ ,bo paliwo leci z wężyka na tłumik i hamulce się zapiekły, ale dzisiaj pod nią włażę.
Kolor oryginalny nieznany , potem ktoś pomalował na strażacką czerwień, a teraz jest mauritius blau o ile sie nie mylę.skrzynia Alpiny,fotele skórzane niebieskie,szyby brązowe,żadnych ekstrasów oprócz el.szyb. rocznik 80 .

Coraz więcej aut przybywa, szkoda tylko żenie odzwierciedla sie to na wyjazdach klubowych :sunglasses:

…i co z tego :confused:

a to do mnie było? czy o co chodzi?czy taki ogólny zarzut?

Bez urazy :exclamation: To nie zarzut…głośno myślę :wink:

ja bardzo chętnie gdzieś pojadę…:smiley:

Cieszymy się i z przyjemnością poznamy na najbliższym zlocie… A to niebawem :sunglasses:

Obiecuję byc na następnym tylko gdzie i kiedy?

Nie ma mowy o zarzutach, my tak poprostu, mobilizacyjnie :sunglasses:

gdyby ktos byl zainteresowany : cena "dla wtajemniczonych " 6500

Cieszymy się i z przyjemnością poznamy na najbliższym zlocie… A to niebawem 8)
[/quote]

Jak to niebawem!?

Co? Gdzie? Kiedy?

Koszalin - termin ustalany… raczej wrzesien

żeby nie wiem co to przyjadę

z kim?

Czy to ważne z kim :question: Kto ma być to będzie, takie gólne stwierdzenie.
Najpierw porządek na Naszej stronce i forum, następnie głosowanie terminu kolejnego zlotu.

adaś… uważasz, że dam radę przez dwa tygodnie :question: :question: :astonished:

p.s.
a może jakiś zlot bardziej w centrum :bulb: , żeby lodz, też poznała, że autko posła R. miało dużo ładniejszych przodków :smiling_imp:

dasz radę
A zlot w centrum :question: Czemu nie :question: Ale to juz w przyszłym roku, bo Koszalin we wrzesniu to takie zakończenie sezonu…

Rozmawiałem z Dawidem - prawdopodobny termin w Koszlinie - drugi weekend września. BukowaĆ wolne :laughing: No ale to temat chyba na inny post

proponuję ankietę… :wink:

Ankieta w tym wypadkuto chyba zbędna rzecz. Jeśli chodzi o zakończenie w Koszałkowie to tak jak chłopaki ustala termin tak będzie trzeba sie dopasować :open_mouth: