KORALIK Powitanie

Witam wszystkich maniaków 6-tek, fajnie że jest takie forum, moja przygoda z tym modelelem zaczeła się od mojego taty miał 628 bardzo dawno temu.
I tak mnie zaraził że i ja sobie kupiłem, rok i trzy miesiące w nim grzebałem, remontowałem, lakierowałem i jak wyjechałem to trzeba było sprzedać bo pojawił się w rodzinie nowy mały ludzik i potrzebna była flota.
Ale teraz synów jest dwóch wszystko co trzeba więc przyszedł czas na szóstke.
Tak wiec jak coś macie interesuje mnie w dobrym stanie mechanicznym a reszta do remontu.
Proszę o sygnał

P.S. Zapraszam na moją stronkę www.ppgracing.pl jak ktoś zacznie tam zaglądaćto może zaczne ją uzupełniać

Powitać, powitać:)

Poogladaj dzial “sprzedam samochod”, wiekszosc ogloszen jest caly czas aktualna.

dokładnie :slightly_smiling_face:

Witaj!

Co wam powiem, to wam powiem, ale jak on zrobi renowację blach i lakieru w 6, którą kupi to nie będzie bata na nią w Polsce:) Wiem, bo wiem czym się zacny człek na codzień zajmuje.

zgadne, handluje lakierami :slightly_smiling_face:

szkoli z najlepszych produktów lakierniczych:) byłes blisko!!!

Cześć, odwiedziłem stronkę, miło że człowiek ze sportowym zacięciem do motocykli jest również zainteresowny starym modelem BMW serii 6 :wink: Ja również jeżdżę, ale na do toru nie dorosłem i chyba nie dorosnę :face_with_rolling_eyes: Nie jestem przekonany do wyścigówki :wink: Pozdrawiam i miło poznać, K