Jesli ktoś chciałby zamówić koszulkę to proszę o maila i potwierdzenie telefoniczne. Koszulki są białe i czarne od rozmiaru S do XXL w cenie 25zł za szt. A tak wygladają http://www.6.com.pl/images/spotkania/04_06_06/58.jpg
http://www.6.com.pl/images/spotkania/04_06_06/5.jpg
adam@foto33.waw.pl
601236410
Adam
a są lepszej jakości niż te poprzednie?
Jak zborę zamówienia, to bedą drukowane…
Hmm, a coś nie tak z jakością ![]()
Mam pytanie: a na rozmiar dla dzieci można liczyć ? (myślę o wieku 2,3 latka zwyż). ![]()
Myślę, że tak. Jak będę w hurtowni po koszulki, to zapytam, a jak nie bedzie, to kupię w sklepie dzieciecym i dam rade ![]()
Jakby co to ja bardzo chętnie - dla mojego synka - Będziemy wtedy mieli jednakie koszulki ![]()
ok! Bedę pamiętać, rozumiem, że białą i czarną ![]()
oczywiście
Tak dla info to powiem że mój Arek ma 1,5 roku. Ale myslę że dla 2-3 latka to on spokojnie wejdzie
Oczywiście myśle że nie tylka ja jestem zainteresowany takimi koszulkami.
to zaczyna wyglądać na zboczenie… ![]()
No to ja też zamawiam 2 koszulki “małe” (czarną i białą) dla synka ma już 2,5 roku - i wie jak wygląda 6.
a ja śpioszki, mój ma 5 miesięcy ![]()
Bez brawury ![]()
I WIDZISZ Adaś za co by sie tu nie zabrać to Arturowi i tak nie dogodzi. Breloki złe, do koszulin też ma pretenche. Arturku może wreszcie Ty bys coś zorganizował i pokazał swój poziom
Czekamy
Do dzieła ![]()
i do kazdej koszulki taka maskotka jak na tym zdjeciu gratis ![]()
Manius no co ty dzieci straszyc chcesz tymi maskotkami ![]()
…no strona działa ![]()
Taaa, to już coś… Ale niektórzy myślą, że Łyżwa jest naszym wymysłem i kimś kto tak na prawdę nie istnieje - wygodne to bo w razie kłopotów można śmiało na niego wszystko zrzucić…
Przecież i tak go nikt nie zna… ![]()
A wracająć do tematu to uważam, ze jeśli coś jest nie tak to należy o tym mówić i jak jest dobrze to ładnie jest pochwalić.
A sztuką pożartować jest ze wszystkiego… ![]()
Nie mam do nikogo pretensji i nie narzekam na brak zamówień na koszulki, jak sobie pościelisz tan się wyśpisz… A, że baletnicy przeszkadzają majtki w tańcu, to jej problem…
Adaś, ale chyba nie sugerujesz, że baletnice nie powinny mieć majtek
To mogłoby zacząć przyciągać zupełnie inną widownie
I mielibyśmy swoje Moulin Rouge ![]()
Tia…