Ponieważ lipiec został okrzyknięty w demokratycznym głosowaniu miesiącem zlotu ogólnopolskiego teraz ogłaszam głosowanie, które ostatecznie uściśli termin imprezy.
Po jego ustaleniu będę mógł przystąpić wraz z moimi kolegami z Dolnego Śląska do rozpoczęcia poszukiwan konkretnego miejsca w okolicach Kłodzka.
Zczynam byc coraz bardziej przerazony rozwojem sytuacji, wychodzilem z zalozenia ze jade na zlot jako 100% pewniak, Klodzoko mi bardzo na reke itd… Zlot jest dla mnie tak wazny ze wolne z pracy zalatwie na bank i na zajecia na uczelni jak trzeba tez nie pojde, najgorsze co moglo by sie zdarzyc to wypadajacy na piatek lub poniedzialek egzamin, i tak od poczatku glosujac mysle sobie oby nie lipiec, wypadlo na lipiec to mysle oby nie ten weekend 16tego… no i masz, jakby szatan czytal w moich myslach. Zajecia koncza mi sie 16 tego, z reguly o kilka pierwszych dni sesji jest wsrod profesorow walka, kazdy chce wtedy zrobic egzamin i spieprzac na wakacje, prawie sie nie zdaza zeby w pierwsze dni po zakonczeniu wykladow nie bylo egzaminow, dopiero pozniej robi sie luzniej.
No coz jeszcze nie wszyscy glosowali, moze a noz wygra inny termin.
A gdyby wypadlo na ten weekend 16-17 to jestem bardzo za wyjazdem od czwartku do niedzieli a nie np. od soboty do wtorku
A tak sie pozalilem trochu…
Boże… Ty masz przechlapane!
Moja sesja kończy się 30 czerwca!
![]()
Rany
To Wy macie przechalapane
Ja szkołę to już dawno skończyłem ![]()
Ale ja w poniedzialek zaczalem ferie zimowe, a pierwszy wyklad w semestrze letnim jest w polowie kwietnia. Sesje mam pozniej w lipcu ale zaczynam zajecia 1szego listopada, wiec lacznie wolnego jest chyba i tak u “Wroga” mniej.
Kurdę to u Wroga wogóle jest jakoś tak inaczej niż u nas…
@Kuba ja tam lubie studiować! Już 7 rok się uczę i mi to pasuje ![]()
Glupi blad, chcialem napisac ze u Wroga wolnego jest WIECEJ!! Ja tez juz studiuje 7-dmy rok a jestem tak troche na drugim troche na czecim i troszeczke na czartym roku, ciekawe czy w kolejne 7 skoncze ![]()
No to ja się lepiej staram bo jedne mam już za sobą a teraz robie uzupełniające ![]()
Ale od marca chyba znowy urlopik ![]()
cholera, nie gadam z Wami - ja w 5 zrobiłem… po kolei najpierw 3, qa później uzupełniłem dwoma
Ale obiecuję, że żeby było 7 to zrobię jakiegoś fakulteta ![]()
Ankieta juz od tak dawna a tu tylko 11 osob oddalo glos, a gdzie reszta?? Czyzby czesc zrezygnowala z wyjazdu ze wzgledu na lipiec??
spoko, spoko, Ci co nie zagłosują będą niestety musieli się dostosować do większości głosującej - innej metody nie ma…
Demokracja - tak, ale szczypta interwencjonizmu nikomu nie zaszkodzi ![]()
Demokracja polega na tym, że każdy może zagłosować jednak nikomu nikt nie narzuca tego obowiązku!
Kto nie głosuje sam jest sobie winien!
Akurat demokracja oznacza rządy ludu i nie precyzuje czy ktoś coś komuś narzuca czy nie - osobiście jestem za obowiązkiem głosowania niezależnie kto u władzy ![]()
Wynik wyboru większości przekłada się na narzucenie jego woli mniejszości, niechciałbym żeby się w czerwcu okazało, że nie głosowało 3/4 ludzi i nikt nie jedzie bo im termin nie pasi… ![]()
zupełnie jak u nas w kraju - każdy się śmieje z Lepperiady, ale jak przychodzi do wyborów to najsłynniejszy polski mulat dostaje świetne poparcie, bo Ci co mogli coś zmienić siedzieli w domu i oglądali Cartoon Network ![]()
GŁOSUJCIE ![]()
Nie chodziło mi o tlumaczenie tego słowa a o znaczenie w NASZEJ POLSKIEJ RZECZYWISTOŚCI.
Ale zgodze się z Toba jesli chodzi podejście do uczestnictwa w głosowaniu.
dzięki ![]()
A ja tam lubię Cartoon Network ![]()
Tak, to wiedać po Tobie, a poza tym 40% widowni tego programu to dorośli
więc Twoje wyznanie jest jakoś tak mało odkrywcze i porywające ![]()
A pewnie ulubione to Labolatorium Dextera ![]()