Laweta

Jak już niektórzy wiedzą w styczniu rozbieram do gołej blachy swoją 6-tkę i prawdopodobnie będę potrzebował lawety, aby zawieźć ją do blacharza i w związku z tym mam pytanie:
Macie kogoś znajomego lub namiary na lawetę z której mógłbym skorzystać:)? Oczywiście podstawowa kwestia to cena:)
Lokalizacja Warszawa.

Bokej ma Lawetę - ale on jest z Koszalina -ale jakby co to wiesz kto ma :laughing: :sunglasses:

Raczej ciężko będzie:) Dostałeś CD?

jeszcze nie - poczta ma teraz full roboty - trza uzbroić się w cierpliwość :sunglasses:

“swieta jak co roku zaskoczyly naszych pocztowcow” :slightly_smiling_face:

Znam gościa Zdzisław Urban, 602 222 351. Powiesz że od Radka od czrnej siódemki rekina, to skojaży. Woziłmi dwie e23 do rozebrania na części i w ostateczności moją jak rozbiłem. a w międzyczasie paru moich kolegów.

A jak coś to chętnie obejże Twoje cudo w trakcie remontu, robiłem to samo z e23.

Pozdrawiam

Ale ten Zdzisio jest coś tańszy :question: ile u niego średnio kosztuje kurs naq terenie miasta :question:

Wiesz teraz to nie pamietam jakos placilem chyba pol ceny. Z tego co pamietam placilem za kurs np ursynow - Józefów k/Otwocka taniej niż za kurs po wawie u innego.

OK,
dzięki za info.

To ja dziękuję, bo ja pytałem, ale dzieki James za pomoc :laughing:

przy Wola Parku jest kolega Jerzy - 506098800 i ma dostęp do lory. Powołać się na gościa od białej Warszaway, czyli mnie :grinning: . za kurs ok 120km zapłaciłaem 100zł + paliwo.

Ja oczywiście serdecznie zapraszam do oglądania postępów w remoncie. W sobotę ogołacam środek szuchy i zawożę ją do ojca. Myślę, że za 2 tygodnie będzie można już zobazyć co nieco jak jest robione:) Samochód będzie stał na Tarchominie, więc jakby co napisz na prv to podam Ci kontakt do siebie. JAk już robiłeś remont to może napisz co robiłeś dokłądnie, jakich materiałów użyłeś, z jakich warsztatów korzystałeś. Wszelkie dobre rady mile widziane:)

Chciałbym Radkowi serdecznie podziękować za kontakt do Pana Zdzisia. Skorzystałem i jestem bardzo zadowolony, bo jeszcze mnie odwiózł do pracy. Dzięki Radek.

Spoko, polecam się na przyszłość, jestem tu nowy i narazie bezszóstkowy, ale mam nadzieję że dołączę do grona.

Jak coś by było potrzeba w wawie o niedużych okolicach to dysponuję Iveco.

Pozdrawiam

a właśnie jak postępy? Miałem jakoś podjechać..

Właśnie dzisiaj zawiozłem, więc daj mi czas na rozkręcenie kokpitu i innych dupereli. Myślę, że następny weekend będzie ok. Co?

Jasne, e23 rozlozylem na czesci i zlozylem, wiesz jak to jest przylookać co się jak robi… bo np w mondeo 95 kazdy lamie zaczep pod klamka;)