w takim razie ustalmy coś:
KTO / OD-DO / liczba osób
Macias / 21-23.09 / 2 osoby (tym razem bez psa :v; )
w takim razie ustalmy coś:
KTO / OD-DO / liczba osób
Macias / 21-23.09 / 2 osoby (tym razem bez psa :v; )
Milosz / najprawdopodobniej caly zlot / 2 osoby (tym razem za kierwnica E28)
Helmut/ prawdopodobnie cały zlot/ 2 osoby + 2 dzieci / 6 na 99%
panowie, “cały zlot” to nie jest OD-DO …
cały zlot to jest od do podane wcześniej przez Kubę
gorg 21-25 września (sierota taka - bez psa, bez szuchy, bez kobiety, bez dziecka) - ale w ostrogach! ![]()
Adam, Ania, Karolina i Kamil 21-23.09.2007r
2 osoby w terminie 21.09 - 23.09.07
2 osoby \ sobota- niedziela\ 6
karol, jak to “sobota - niedziela” - a piątkowa wódeczka jak co roku to gdzie ![]()
Ja/21-23/1/8
Macias, spokojnie :u: - gonitwa ustawiona, zbieram info i niedługo na pewno będzie kolejny krok
. Zrobię listę i wkleję. Nie chciałem tego robić post po poście żeby bałaganu nie robić, zaraz się z tego piętnaście wątków zrobi i nic nie odnajdziemy
. Jak będę rozbił listę to usunę żeby ne dublować ![]()
zawsze była robiona oddzielna lista obecności i było oki :??:
Też dołożę wszelkich starań aby się pojawić, Adam dziękuję za fachowe wsparcie, obawiam się że będę potrzebował go więcej
dla mojej 6.
Pozdr.
M.
wstepnie mowie ze bede
Dzis z Helmutem gadałem ze cos PW mu nie działa. I z ciekawości patrze na moje “do wysłania” i wygląda na to ze moje zgłoszenie nie dotarło. No chyba, że jest inaczej.
zaraz dostaniesz reprymende od starostwa
ja na pewno będę , nie wiem jeszcze tylko jak długo i czy z całą ferajną , ale na pewno będę . Ostateczny skład podam niestety na ostatnią chwilę , za niedogodności ; kolegów organizatorów z góry przepraszam ![]()
kuba, tylko wprowadziłeś zamieszanie zamknięciem tego postu :lup: jeszcze raz proszę o konkretne deklaracje od pozostałech.
p.s.
mati, wiadomość w skrzynce “do wysłania” znajduje się do chwili, kiedy delikwent do którego wysyłasz się zaloguje, jest to poprostu taka kontrolka czy pacjent odczytał to co mu wysłałeś 8), a ponieważ kuba zagląda na forum jak mu się przypomni, to wiadomość do niego jeszcze nie dotarła ![]()
Czyli tak jak przypuszczałem
dzieki.