LISTA OSÓB CHĘTNYCH DO PRZYJAZDU NAD MORZE 25-27 WRZESIEŃ

1 osoba - można się jeszcze podłączyć ?

do wszystkich chętnych - proszę o wpłaty zaliczek na konto - jako potwierdzenie przybycia :sunglasses:

Aktualna lista

1 Adam +Ania
2 Irko
3 Mati wpłacone
4 Miłosz + Ewa + 2 szkraby :slightly_smiling_face: wpłacone
5 Kudel + 1
6 Chico
7 Daniel +1 osoba dorosła + dziecko
8 Piotrmatusz +1
9 Bogumił +1
10 Mulas +1
11 Kacperty +1
12 Garate , nie wiem czy z żoną, bo jest w stanie błogosławionym :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: wpłacone
13 Marek wpłacone
14 Macias + 1 osoba + ramzes
15 WP + 1 osoba
16 Kinior +1 + dziecko
17 Łyżwa +2 osoby (z soboty na niedzielę)
18 Janusz200

Sasza+1 pt-niedz

ahaaa - podawajcie nicki w tytule wpłaty … tak żeby było mi łatwiej !! :sunglasses:

No prosze kolego Garate, tak mocno watpilem, ze sie uda a tu frekwencja (przynajmniej ta forumowa) zadziwiajaco wysoka :astonished:

i tak ma być … mamy nadzieję, że będzie Wam się podobało … :sunglasses:

Zadziwiająca zależność :face_with_rolling_eyes: Ale zawsze tak jest jak się mówi, że nie to wszyscy chcą udowodnić, że jest inaczej i mówią tak. Taki owoc zakazany, który smakuje najlepiej mimo,że jest zabroniony. Mimo wszystko cieszę się, że tak wyszło oby tak dalej - gratuluje Garate - widać “młody” spisał się na medal - gratuluję szczerze - tak trzymaj :piwko:

Aktualne

1 Adam +Ania
2 Irko
3 Mati
4 Miłosz + Ewa + 2 szkraby :slightly_smiling_face:
5 Kudel + 1
6 Chico
7 Daniel +1 osoba dorosła + dziecko
8 Piotrmatusz +1
9 Bogumił +1
10 Mulas +1
11 Kacperty +1
12 Garate , nie wiem czy z żoną, bo jest w stanie błogosławionym :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:
13 Marek
14 Macias + 1 osoba + ramzes
15 WP + 1 osoba
16 Kinior +1 + dziecko
17 Łyżwa +2 osoby (z soboty na niedzielę)
18 Janusz200
19 Sasza +1

Propozycja jest taka, aby zapisy zakończyć, do poniedziałku 14 września.
Koledzy i koleżanki którzy deklarują przyjazd w sobotę. Czy wam mam rezerwować też spanie? Pytam bo padły zdania, że nocleg poniektórzy sami zorganizują. Służę pomocą, tylko trzeba się konkretnie określić. Pewnie cena też będzie inna.
W razie jakiś pytań 664-420-010 Tel do mnie
:piwko:

Ja poproszę all inclusive :slightly_smiling_face:
I jeśli to ma znaczenie u mnie będą 2 osoby dorosłe plus dziecko. Coprawda śpiące na osobnym łóżku i jedzące więcej niż dorosły :confused: …ale oficjalnie dziecko :v:

czyżby chodziło o gorg’a :grin:

ktoś tam jeszcze jest zainteresowany ??

Mam plan przyjechać w sobotę po południu lub wieczorem (pewny na 100% nie mogę niestety być - mam grubą sprawę do załatwienia w sobotę). Żeby nie wprowadzać zamieszania chciałem sam załatwić nocleg. Ale jeśli garate coś możesz ustalić to zdaję się na ciebie.

W takim razie jak już uzbieramy, ilość osób, zrobimy rezerwację, to z babką z ośrodka porozmawiam, zeby były przygotowane ze 3-4 pokoje jakieś rezerwowe.

git

Proszę dopisać jeszcze smerfetkę i smerfa
czyli 4 osoby
od 25-27

oook :grinning:

Czy ktoś jeszcze jest chętny ??
Bo trzeba już robić jakieś ruchy w sprawie przypisywania pokoi :grinning:
I w miare konkretne info zostawić w ośrodku.

I jeszcze jadno pytanko do zainteresowanych.
Dotyczące toru kartingowego. Czy jesteśmy w stanie się określić ile osób chce jeździć ??
Bardzo jest to nam potrzebne do zorganizowania zajęć “dydaktyczno - naukowych” :stuck_out_tongue:
Sprawa niecierpiąca zwłoki
Pozdrawiam