LISTA OSÓB CHĘTNYCH NA ZLOT 11-13.06 SZTUTOWO 2010

Ja zabiorę córkę żeby było KWORUM :slightly_smiling_face:

Helmut to 5 osób, Gorg 2 osoby więc za chwile będzie komplet

PRZYPOMINAM O WPŁACANIU ZALICZEK****

Jutro wpłacę zaliczkę.

Nie bądź babą :bulb: Przygotowaliście plan, który należy zrealizować a nie pytać kto co, po co i dlaczego…

Wybacz, ale nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Odnosisz się do zwrotu w pierwszej linijce czy w drugiej? W pierwszej to zwrot grzecznościowy, lekko zabarwiony humorem. Jeśli nie humorem w Twoim typie to wybacz.

W drugiej zaś linijce zapewne odnosisz się do faktu, że jeśli grupa będzie zbyt mała to zwiedzanie może się nie odbyć. No cóż - tak to niestety wygląda, że do oprowadzania po browarze angażuje się człowieka, dla którego bycie przewodnikiem nie jest pierwszą pozycją na liście obowiązków w pracy. Wyznaczyłem z tym człowiekiem ilość osób, która musi się zebrać, żeby zwiedzanie zorganizować - to mimo wszystko jest funkcjonujący zakład produkcyjny, a nie muzeum, gdzie można sobie wejść ot tak i pooglądać. A na dodatek poinformowałem o tym w poście dotyczącym zwiedzania - dla ułatwienia: forum E24 :: Zobacz temat - LISTA OSÓB CHĘTNYCH NA ZLOT 11-13.06 SZTUTOWO 2010

Ze swojej strony obiecuję zrobić wszystko, żeby do zwiedzania doszło.

Jeśli moje wyjaśnienie dalej jest niezrozumiałe - daj znać, postaram się jeszcze bardziej wyjaśnić…

Pozdrawiam,

Piotr

Nie bierz tego tak bardzo do siebie - trza się trochę wyluzować…

Niniejszym informuję, że zebranie browaru zainauguruje imprezę.

Zapraszam wszystkich chętnych wraz z rodzinami do:

Grupa Żywiec S.A.
Browar w Elblągu
ul. Browarna 71
82-300 Elbląg

Spotykamy się 11.06 o godzinie 13:45 pod Browarem, gdzie o 14:00 rozpoczniemy zwiedzanie, które potrwa około godzinę. Po (lub przed) zwiedzaniem będzie również możliwość zważenia swojej 6 na wadze dla samochodów (z lub bez pasażerów).

Po zwiedzaniu browaru udamy się wspólnie do ośrodka “Baron” w Sztutowie, aby się zameldować.

Pozdrawiam,

Piotr

1. Adam 4os 11-13.06
  2. Garate +? 11-13.06 160 ?
  3. Kacperty 2 os 11-13.06
  4. Gorg 2 os 11-13.06
  5. Irko 11-13.06
  6. PiotrPiskozub 11-13.06 70
  7. Sasza 3os 11-13.06 70
  8. arzachelek 2 os 11-13.06 70
  9. Helmut 2+3 11-13.06 70
  10. piotrmatusz 2os. 12(rano)-13.06 70
  11. Milosz 4 + 2 11-13.06 70
  12. Macias +? 11-13.06
  13. darekpoznan 1+2 11-13.06
  14. Daniel - 2+1
  15. Tomek - Szczecin 2+2dzieci 2 i 9 lat
  16. Marek 1+? 11-13.06 może z synem sie uda. stosowny przelew poczyniłem.

Sztutowo już za tydzień! :D:D:D

znacie jakiegoś zaklinacza deszczu? :stuck_out_tongue: bo poszukuje na czas zlotu :slightly_smiling_face:

po co? i tak będzie fajnie…

jak bedzie słońce, to trza bedzie więcej gasić (pragnienie), a jak bedzie padać to będziemy więcej wylewać (z butelek) :v:

Oby nasz weekend był jak ten, nie chce się schodzić z tarasu.
Byłem przy okazji w naszym Pensjonacie, będziemy ustawiać auta dookoła fontanny:)
Do listy zwiedzających browar dopisujemy IRKO

Panie i Panowie,

Jak wcześniej zapowiadałem, w ramach zainaugurowania Zlotu w Sztutowie, zapraszamy na zwiedzanie Browaru w Elblągu. Adres Browaru to:

Grupa Żywiec
Browar w Elblągu
ul. Browarna 71
82-300 Elbląg

Jak dojechać do Browaru z drogi krajowej nr 7 (od Warszawy)?

Spotykamy się na parkingu przed wjazdem do Browaru o 13:45 w piątek.

Jak trafić na parking?

Jedziecie ulicą Browarną, mijacie Trakt Unii Europejskiej (duży most w lewą stronę) a następnie przystanek po lewej stronie. Zaraz za przystankiem jest duże logo EB - przed logiem w lewo i zaraz w lewo - tam jest parking… :slightly_smiling_face:

Telefony do organizatorów:

PiotrPiskozub (Piotr) - 509688553
Sasza (Marcin) - 663374447

W razie pytań lub niemożności trafienia - dzwońcie.

Zapraszamy!

Pozdrawiam,

Piotr

no i stało się, pierwzsy zlot od 2004, na którym mnie nie będzie :niee:

Kierownik zamieszania się nie zjawi… :wink:

Dziękujemy chłopaki. Tym co organizowali, i tym co przyjechali za fajne spotkanie :slightly_smiling_face: :piwko:
Do następnego :slightly_smiling_face: