Ja zabiorę córkę żeby było KWORUM ![]()
Helmut to 5 osób, Gorg 2 osoby więc za chwile będzie komplet
Ja zabiorę córkę żeby było KWORUM ![]()
Helmut to 5 osób, Gorg 2 osoby więc za chwile będzie komplet
PRZYPOMINAM O WPŁACANIU ZALICZEK****
Jutro wpłacę zaliczkę.
Nie bądź babą
Przygotowaliście plan, który należy zrealizować a nie pytać kto co, po co i dlaczego…
Wybacz, ale nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Odnosisz się do zwrotu w pierwszej linijce czy w drugiej? W pierwszej to zwrot grzecznościowy, lekko zabarwiony humorem. Jeśli nie humorem w Twoim typie to wybacz.
W drugiej zaś linijce zapewne odnosisz się do faktu, że jeśli grupa będzie zbyt mała to zwiedzanie może się nie odbyć. No cóż - tak to niestety wygląda, że do oprowadzania po browarze angażuje się człowieka, dla którego bycie przewodnikiem nie jest pierwszą pozycją na liście obowiązków w pracy. Wyznaczyłem z tym człowiekiem ilość osób, która musi się zebrać, żeby zwiedzanie zorganizować - to mimo wszystko jest funkcjonujący zakład produkcyjny, a nie muzeum, gdzie można sobie wejść ot tak i pooglądać. A na dodatek poinformowałem o tym w poście dotyczącym zwiedzania - dla ułatwienia: forum E24 :: Zobacz temat - LISTA OSÓB CHĘTNYCH NA ZLOT 11-13.06 SZTUTOWO 2010
Ze swojej strony obiecuję zrobić wszystko, żeby do zwiedzania doszło.
Jeśli moje wyjaśnienie dalej jest niezrozumiałe - daj znać, postaram się jeszcze bardziej wyjaśnić…
Pozdrawiam,
Piotr
Nie bierz tego tak bardzo do siebie - trza się trochę wyluzować…
Niniejszym informuję, że zebranie browaru zainauguruje imprezę.
Zapraszam wszystkich chętnych wraz z rodzinami do:
Grupa Żywiec S.A.
Browar w Elblągu
ul. Browarna 71
82-300 Elbląg
Spotykamy się 11.06 o godzinie 13:45 pod Browarem, gdzie o 14:00 rozpoczniemy zwiedzanie, które potrwa około godzinę. Po (lub przed) zwiedzaniem będzie również możliwość zważenia swojej 6 na wadze dla samochodów (z lub bez pasażerów).
Po zwiedzaniu browaru udamy się wspólnie do ośrodka “Baron” w Sztutowie, aby się zameldować.
Pozdrawiam,
Piotr
Sztutowo już za tydzień! :D:D:D
znacie jakiegoś zaklinacza deszczu?
bo poszukuje na czas zlotu ![]()
po co? i tak będzie fajnie…
jak bedzie słońce, to trza bedzie więcej gasić (pragnienie), a jak bedzie padać to będziemy więcej wylewać (z butelek) ![]()
Oby nasz weekend był jak ten, nie chce się schodzić z tarasu.
Byłem przy okazji w naszym Pensjonacie, będziemy ustawiać auta dookoła fontanny:)
Do listy zwiedzających browar dopisujemy IRKO
Panie i Panowie,
Jak wcześniej zapowiadałem, w ramach zainaugurowania Zlotu w Sztutowie, zapraszamy na zwiedzanie Browaru w Elblągu. Adres Browaru to:
Grupa Żywiec
Browar w Elblągu
ul. Browarna 71
82-300 Elbląg
Jak dojechać do Browaru z drogi krajowej nr 7 (od Warszawy)?
Spotykamy się na parkingu przed wjazdem do Browaru o 13:45 w piątek.
Jak trafić na parking?
Jedziecie ulicą Browarną, mijacie Trakt Unii Europejskiej (duży most w lewą stronę) a następnie przystanek po lewej stronie. Zaraz za przystankiem jest duże logo EB - przed logiem w lewo i zaraz w lewo - tam jest parking… ![]()
Telefony do organizatorów:
PiotrPiskozub (Piotr) - 509688553
Sasza (Marcin) - 663374447
W razie pytań lub niemożności trafienia - dzwońcie.
Zapraszamy!
Pozdrawiam,
Piotr
no i stało się, pierwzsy zlot od 2004, na którym mnie nie będzie :niee:
no i stało się, pierwzsy zlot od 2004, na którym mnie nie będzie :niee:
Kierownik zamieszania się nie zjawi… ![]()
Dziękujemy chłopaki. Tym co organizowali, i tym co przyjechali za fajne spotkanie
:piwko:
Do następnego ![]()