Lista uczestników Zlotu Ogólnopolskiego - ważne!!!

Lista potrzebna mi jest do wstępnego choćby rekonesansu miejsca, ośrodka w którym zorganizujemy zlot (ilość osób, miejsc na parkingu etc.).
Prosze potraktować poważnie niniejszą listę i choć nie będzie tak do końca oczywiście nas zobowiązywała prosze o przemyślenie odpowiedzi zanim ją napiszecie.
Proszę równiez o nie zaśmiecanie wątku i prowadzenia dyskusji w innych przeznaczonych do tego wątkach. Tu się tylko zapisujemy!
Proszę o zapisywanie w następującej formie:

Tommy / 1 os. / pt, so, nie

gdzie: nick mówi o tym, że jedziemy swoim autem, ilość osób - to liczba osób które przyjadą autem klubowicza, a skróty dni oznaczaja oczywiście na jak długo chcemy zostać.

Dziękuję i zapraszam do zapisywania się!

1. Tommy / 1 os. / pt, so, nie

Poczekaj kolego, może najpierw zapytaj czy może coś wiadomo w temacie, a nie się rzucasz na głebąką wodę… :sunglasses:

Ja Ci wszystko powiem, rezerwuj na 23 auta i prawie drugie tyle ludu około 40 osób, pozdro :face_with_rolling_eyes:

Tommy, bez brawury :exclamation:
Wielu klubowiczów nie jest nawet zarejestrowanych na forum.
Myślę, że trzeba załozyć, że będzie około 20 aut i około 40-50 osób..

prognozy wygladaja optymistcznie :slightly_smiling_face: tylko wlasnie trzeba jeszcze dotrzec do tych wszystkich nie majacych dostepu do netu tak jak wczesniej napisali chlopaki…

spoko, tym się zajmę :sunglasses: z racji zajmowanego stanowiska :laughing:

Kubuś na prezydenta :exclamation: Ale byłoby zajefajnie mieć kumpla prezydenta, prawda :question:

Kubus na prezesa ORLENU i mamy wahe for free :sunglasses:

Tak :exclamation: Tak :exclamation: Od razu pozakładałbym wtryski od czterolitrówki :wink:

Na prezydenta :grinning:

Ok to ja juz nic nie mówię :grinning:

Troche wypadłem z tematu, a o jaki wyjazd chodziło w tym poscie. Panowie 20 aut to spora frekfencja, chciałbym być takim optymistą, chwilowo wszystkie znaki na nibie wskazują że ja pojawie się na wszystkich spotach :laughing:

jak wszystko dobrze się ułoży ja też będę mógł dręczyć was swoją obecnością :sunglasses:

no to się posłuchali wszyscy…