<<<ANKIETA>>>

ponieważ motywem przewodnim postu zaczynało być “bicie piany” (które temu forum nie przystoi), pozwoliłem sobie uprościć sprawę nowego logo :smiling_imp: , a jeśli ktoś ma jakiś bardziej nowatorski pomysł :bulb: niż: ja bym…, a może by…, a jakby… :arrow_right: to proszę na priv

a to dla tych co jeszcze nie głosowali, nie widzieli, albo się wahają:

1. 2. 3.

Logo z pochyłą 6 jest zdecydowanie lepsze!

O gustach sie nie dyskutuje, ale pochyla 6 jest niezła:) Sprawia wrazenie wiekszego dynamizmu. Kojarzy mi sie z ta na breloczkach, a te sa zawsze w ruchu-czsami bardziej niz auta. Hej baby :laughing:

No właśnie mi też kojarzy się z breloczkiem Marcina oraz z dynamiczną jazdą…

a ja dalej jestem za tym, żeby jakoś kleić w logo e24 :sunglasses:

Gdyby komuś bardzo zależało na wklejeniu E24to można wpisać na dole, na czarnym tle, czcionką jak BMW

e24 musi być

mi trochę brakuje tego e24 bo takie “dynamiczne” 6 to kojarzy się z …nową szóstką. Ale jeśli mam wybirać z powyższych propozycji to jednak pochylone 6.

widzę, że znów rozgorzała dyskusja :grinning: , ale tym razem bardziej “w temacie” :sunglasses: . pochylone “6” faktycznie kojarzy się z nowym 6-er serie, ale na pewno lepiej komponuje się z logo BMW (kto ma trochę do czynienia z grafiką, wie co mam na myśli :wink: ) natomiast dołożenie E24 to już mimo wszystko za duża ingerencja w logo BMW :face_with_rolling_eyes: . wiadomo, że logo jest “tylko” (i aż) dodatkiem do forum, poza tym w tytule stony jest wyrażnie napisane “E24 site” :smiling_imp:

PROSTE “6”, jak w oryginale

Dokładnie :exclamation:

głosowałem na 3 ale zmieniam na 2 pochyła 6 wygląda lepiej

no cóż, widzę - że jak na razie - to jest decydujący głos :grinning: :

więc uchylę rąbka tajemnicy: logo ma metkę “Made by Gorg” z moim drobnym retuszem :smiling_imp: (za zgodą autora - oczywiście :grinning: )

moze zeby zachowac klimat i nie mylic z nowa 6, wystarczyloby dodac classic. e24 to jakby “po nazwisku to po pysku”. fakt ze uzywamy tego okreslenia tak czesto ze nam to malo przeszkadza ale nikt nie mowi ze jezdzi w116 albo w210 liczy sie model i rocznik

bo jak to brzmi :question: :question: się poprostu wstydzą :smiling_imp:

Czyli juz po ptokach?? nowe logo z pochyloną 6 zostaje?? :sunglasses:

:frowning:

jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził :grinning:

Wielu pasjonatów głosowało którzy tylko są użytkowwnikami forum, więc myślę sobie, że jest to nie fer :bulb: