M6 E-24 w auto swiecie starym...

znalazłem stary auto swiat, i to gowniana gazetka jest, ale czytam sobie, i w pewnym momencie widze :astonished: E-24 M6, na Schnitzerze :open_mouth: , rejestracja XX 60 Cm :sunglasses: , mozna by było zrobic skana i wrzucic na głowną stronke, bo tam troche łyso i nic sie nie dzieje, tylko nie wiem do kogo uderzyc z tym skanem… Ale to chyba nie jest orginalny Schnitzer co?? :astonished: Jak to ori to jestem pełen podziwu :open_mouth:

A który to nr Auto świat ?? – zrób skana i najpierw zapodaj tutaj - :wink:

Po co robić skana, jak oryginalne zdjęcia posiada właściciel, bo jest to M635 Damiana z Warszawy.

Stara historia :sunglasses:

, ale jak by ktos chcial, to prosze
http://autoswiat.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=7758

Czyja to?

DAMIANA Z WARSZAWY :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation:
Niedosłyszysz czy jak? :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:

Chyba że tak…

Proszę czytać uważnie :face_with_rolling_eyes:

podoba mi się - piszemy żeby czytać uważnie - ciekawe kto to czyta Adaś :laughing:

ale co czyta :question: :laughing:

ale oo soo chodzi? :laughing:

O ten zegar co… się zepsuł :wink:
No nie doczytałem.
A Damian pojawia się na spotkaniach?

Kurde ale ma niezłe Schnitzerka fele :astonished: , ja tez chce takie :cry: :laughing:

bijcie mnie ale nie przepadam za tym wzorem.. w sensie nie lezy mi ten acs

Ładniejszy jest ACS skręcany - taki jak ma Tommy, a co do Kasi i Damiana, właścicieli M6, to… cóż, żadko bardzo i raczej jak coś stanie tylko :sunglasses:

Obróbka komputerowato wspaniała rzecz, ile to mozna ze zdjęciem zrobic :wink:

Tak na marginesie to są takie do sprzedania ale 9,5 oraz 11 cali :face_with_rolling_eyes:

zaraz ale takie jak Ty masz czy takie jak sa w tej M6??

Takie jak ja mam.
Na tył wchodzą kapcie 285!