hmm ja jeszcze analizuje mozliwosc wyjazdu, ale jak cos to nie bede z zona i w zwiazku z tym nie mam ambicji na hotel, bardziej :piwko: i materac/gleba
My delegaci z Dolnego Śląska ( Gruby i Majster , kołujemy Mańka ) też zajedziemy ![]()
My delegaci z Dolnego Śląska ( Gruby i Majster , kołujemy Mańka ) też zajedziemy
Oj chyba bedzie grubo, moze lepiej nie przyjezdzac, albo chociarz sie spoznic troszeczke ![]()
A powiedz Macias , czy składamy się z jakąś kaską albo jakiś przelewik od osoby na imprezkę lub na miejscu ,czy jeszcze inaczej ?
Poproszę jedno miejsce na podłodze :piwko:
Miłosz, ty nie kombinuj spóźnień , tylko bądź u mnie z rana (trasa na Wrocław z Poznania jest obecnie fatalna)
wrocław
a nie óć ![]()
A bo my jeszcze zwiedzamy zabytki po drodze ![]()
to trza przewodnika wziąć, Grubego, albo Majstra ![]()
Miłosz, ty nie kombinuj spóźnień , tylko bądź u mnie z rana (trasa na Wrocław z Poznania jest obecnie fatalna)
Ale co ja poradze, ze sie boje z Grubym pic ![]()
Bede na poludnie - mam nadzieje.
Z poufnych zrodel, wiem, ze byc moze takze i Kinior zagosci na pokladzie krazownika mojej zony, czyli mamy w aucie FULL.
z moich źródeł wiadomo że i nadkomplet może się zdażyć, Maciasku rozbudowałeś może chate ostatnio ![]()
Też bedę -potwierdzam na stówę.
z moich źródeł wiadomo że i nadkomplet może się zdażyć, Maciasku rozbudowałeś może chate ostatnio :twisted:
oferuję jeszcze dwa miejsca w touringu, albo HELMUT przyciągnij przyczepę ![]()
a co do ściepy, to wiadomo 0,7 wyborczej + zrzuta na żarcie jeśli chcecie coś specjalnego (no chyba grilować nie będziemy
) , albo pizza około północy :piwko:
Czy jest szansa zeby mnie ktos zabral z Poznania? Moze byc za opłatą ![]()
PKS, PKP, Ryanair, Eurolot, PolskiExpress, InterCity ![]()
Na razie wynika że na jedną furkę będzie nas za dużo, ale to ostatecznie wyjdzie w sobote kto jedzie a kto sie wykruszył
My najprawdopodobniej zmieniamy srodek transportu na pojemniejszy ale wolniejszy i nie jedziemy jak wczesniej wspomniano bezposrednio. Jutro dam znac ile miejsc wolnych i ile kasujemy ![]()
zbiórka u mnie do godz. 14.00, prosze o potwierdzanie chętnych.
ps. Miłosz próbowałem się dodzwonić ale jakaś niemiła niemra coś mi tam szprecha że znów Ci bateria padła ![]()
Jak juz powiadamialem kilka osob, łącznie z gospodarzem, nie bedzie mnie. Zazdraszczam wam tej imprezki, życzę zdrowej atmosfery i POZDRAWIAM. .. i jeszcze szczesliwych powrotów.