Znajomy na wiosne bedzie sprzedawał E46 330d, I wlasciciel, skory itp.. bezwypadkowa za 60tys
to mam teraz zonk
zazdroszcze ludzia co uwazaja auta tylko za srodki transportu ![]()
Znajomy na wiosne bedzie sprzedawał E46 330d, I wlasciciel, skory itp.. bezwypadkowa za 60tys
to mam teraz zonk
zazdroszcze ludzia co uwazaja auta tylko za srodki transportu ![]()
hmmmm i w czym problem?
czy tą kase co mam na e24 przeznaczyc na e46.. a wczesniej jeszcze sprzedac jtd
jtd czyli alfaromeo? to sprzedawaj i kupuj bmw
e46 330d to fajna maszynka, i cena niezla
.. ale w jakiej budzie?.. za ta sumke mozesz tez fajniejsze starsze uzywki sciagnac bmw i stuningowac..
6 nie sprzedawaj ![]()
czemu zazdroscisz?
no właśnie - osochoziii
Powoli mam wrażenie, że Marcin79 próbuje pobić rekord w rozpoczynaniu nowych tematów ![]()
- dobrze mu idzie - i się zgubiłem troche - czy już kupił czy ma kupić i co kupi ??
wiesz co
ja też już nie wiem… ![]()
Widać, że Marcin79 ma dylemat, czy brać 6-tkę, czy 330. Ja się na całe szczęście przekonałem, że 6-tka to był strzał w 10-tkę z zakupem. Teraz to ona może wyglądać i jeżdzić lepiej, a z nowymi wozami jest tak, że będą się poruszać z czasem coraz gorzej:)
Ale znowu wraca jakiś stary temat, do którego swoją drogą można było wlepić tego posta, o tym co wybrać, co lepsze, i na jakiej podstawie podjąć decyzje…
Warto o aksjomatach dyskutować
tak, ale tylko jak się ma teorię na jego obalenie - ale chyba nie jest to możliwe w gronie ludzi zakochanych, jak wiadomość miłość jest ślepa i nawet logika poklasku może tu nie odnaleźć… ![]()
cholera, chyba się wymądrzam ![]()
e, nie wymądrzasz się wogóle:)
ufff, jest poniedziałek, człowiek się jeszcze nie obudził… weekendem żyje ![]()
Spoko, mam znajomego co “śledzika” rozpoczął tydzień temu, a skończy w połowie stycznia:)
Spoko znajomy - może poprostu “witaminek” potrzebuje ![]()
Wszystlo zalezy od zasobności Twojego portfela..
Ja osobiście nie zamierzam nic kupować, ani sprzedawać…
To 60 tyś chcesz przeznaczyć na remont E24??
Już z tego nic nie kumam… ![]()
nikt tu nie kuma a to on mowi ze ma problem ![]()
za 60 tys. kupiłbym e23 3,5 do jazdy na codzień, e24 3,5 na letnie niedziele i jeszcze by zostało na poprawki i koszty paliwa na 2 lata…
tez nie rozumien gdzie dylemat ![]()
Co by gościa niezałamać całkiem
— to pewnie ma kase a z podjęciem decyzji problem ![]()
za 60 tys. kupiłbym e23 3,5 do jazdy na codzień, e24 3,5 na letnie niedziele i jeszcze by zostało na poprawki i koszty paliwa na 2 lata…
Tak własnie zrobiłem ![]()
![]()
E24
E46
E31
tak sie moze smiesznie zbieglo ze mam do wyboru te 3 auta.
Wybor 1
Kupuje e24 nie sprzedaje JTD ![]()
Wybor 2
Nie kupuje e24, spedzaje JTD, kupuje E46:)
Wybor 3
Nie kupuje e24, nie sprzedaje JTD, czekam rok i kupuje E31 ![]()
Moze to jest smiesznie ale naprawde tak sie dziwnie zlozylo ![]()