Mam problem

Znajomy na wiosne bedzie sprzedawał E46 330d, I wlasciciel, skory itp.. bezwypadkowa za 60tys

to mam teraz zonk :confused: zazdroszcze ludzia co uwazaja auta tylko za srodki transportu :angry:

hmmmm i w czym problem?

czy tą kase co mam na e24 przeznaczyc na e46.. a wczesniej jeszcze sprzedac jtd

jtd czyli alfaromeo? to sprzedawaj i kupuj bmw :slightly_smiling_face: e46 330d to fajna maszynka, i cena niezla :open_mouth: .. ale w jakiej budzie?.. za ta sumke mozesz tez fajniejsze starsze uzywki sciagnac bmw i stuningowac..

6 nie sprzedawaj :slightly_smiling_face:

czemu zazdroscisz?

no właśnie - osochoziii :question: Powoli mam wrażenie, że Marcin79 próbuje pobić rekord w rozpoczynaniu nowych tematów :sunglasses:

:slightly_smiling_face: - dobrze mu idzie - i się zgubiłem troche - czy już kupił czy ma kupić i co kupi ??

wiesz co :question: ja też już nie wiem… :sunglasses:

Widać, że Marcin79 ma dylemat, czy brać 6-tkę, czy 330. Ja się na całe szczęście przekonałem, że 6-tka to był strzał w 10-tkę z zakupem. Teraz to ona może wyglądać i jeżdzić lepiej, a z nowymi wozami jest tak, że będą się poruszać z czasem coraz gorzej:)

Ale znowu wraca jakiś stary temat, do którego swoją drogą można było wlepić tego posta, o tym co wybrać, co lepsze, i na jakiej podstawie podjąć decyzje… :face_with_rolling_eyes: Warto o aksjomatach dyskutować :question: tak, ale tylko jak się ma teorię na jego obalenie - ale chyba nie jest to możliwe w gronie ludzi zakochanych, jak wiadomość miłość jest ślepa i nawet logika poklasku może tu nie odnaleźć… :sunglasses:

cholera, chyba się wymądrzam :laughing:

e, nie wymądrzasz się wogóle:)

ufff, jest poniedziałek, człowiek się jeszcze nie obudził… weekendem żyje :laughing:

Spoko, mam znajomego co “śledzika” rozpoczął tydzień temu, a skończy w połowie stycznia:)

Spoko znajomy - może poprostu “witaminek” potrzebuje :laughing:

Wszystlo zalezy od zasobności Twojego portfela..
Ja osobiście nie zamierzam nic kupować, ani sprzedawać…

To 60 tyś chcesz przeznaczyć na remont E24??
Już z tego nic nie kumam… :confused:

nikt tu nie kuma a to on mowi ze ma problem :grinning:

za 60 tys. kupiłbym e23 3,5 do jazdy na codzień, e24 3,5 na letnie niedziele i jeszcze by zostało na poprawki i koszty paliwa na 2 lata…

tez nie rozumien gdzie dylemat :sunglasses:

Co by gościa niezałamać całkiem :wink: — to pewnie ma kase a z podjęciem decyzji problem :sunglasses:

Tak własnie zrobiłem :bulb:

:laughing:
E24

E46

E31

tak sie moze smiesznie zbieglo ze mam do wyboru te 3 auta.

Wybor 1
Kupuje e24 nie sprzedaje JTD :slightly_smiling_face:
Wybor 2
Nie kupuje e24, spedzaje JTD, kupuje E46:)
Wybor 3
Nie kupuje e24, nie sprzedaje JTD, czekam rok i kupuje E31 :slightly_smiling_face:

Moze to jest smiesznie ale naprawde tak sie dziwnie zlozylo :wink: