Dobry “Grupo”
![]()
wczoraj przez przypadek zdobylam swojego rekina i wczoraj przez przypadek na bmw-klub wpadlam na linka do tego foruma ![]()
moj rekin to: 635 CSi/Kat/A 03/86`Bronzitbeige metalic
Dobry “Grupo”
![]()
wczoraj przez przypadek zdobylam swojego rekina i wczoraj przez przypadek na bmw-klub wpadlam na linka do tego foruma ![]()
moj rekin to: 635 CSi/Kat/A 03/86`Bronzitbeige metalic
Witaj. ![]()
witam
Piękny rekinek może coś więcej na jego temat?
Wiecej bedzie w sobote bo jedziemy go odebrac… w tygodniu nie mam czasu jechac 400km w jedna strone
a w poniedzialek ma facet jeszcze mi TÜV zrobic na dwa lata.
Autko ma 250 tys, do konca jezdzone i servisowane.
Gratulacje
Czy to na pewno jest 635 a nie 628
Pytam poniweważ przód ma jak fabryczne 628
Napewno
i tyl ma tez bez spoilerka… 950 sztuk takich tylko wyszlo dla tych co chcieli bardziej eleganckie auto niz sportowe, ale nie chcieli rezygnowac z silnika ![]()
W tych rocznikach 628 tez bardzo zadko wychodzilo z takim spoilerem, zwykle z tym normalnym identycznym jak 635CSi
Bo nie mienie
tych spoilerow bylo jako extra ![]()
W moim rekinie ekstrasow nie ma za duzo, jest:
-sperr-a dyferencyjna
-automatic
-spryskiwacze podgrzewane
-dach otwierano-przesowany
-klima
-skora
-wlasnie sciagniecie spoilerow tyl i przod
-nawet gasnica i sciagniecie oznaczen bylo extra …
reszta rzeczy jest seryjna jak na tamten rok i model
Witaj Jule
Gratuluje zakupu i mam nadzieje do zobaczenia na jakims zlocie ![]()
Ładniutkie autko, gratuluje. A ta skóra to mi sie baardzo podoba. Kibicowałem mu na ebay ;). Koniecznie proszę o fotki jak już przyjedzie.
Pozdrawiam
radosc
to masz u mnie piwo
dobrze kibicowales
dlatego napisalam ze przez przypadek, bo wogole na niego nie liczylam i tak z gloopia frant malz bawil sie w licytowanie ![]()
skora to Buffalo Nutria
jak wyglada to przekonamy sie na miejscu, w ogole o wszystkim przekonamy sie na miejscu… chociaz facet z reka na sercu zarzeka sie, ze wyglada dobrze hmmm zobaczymy
Witaj - auto cacy.
Bufalo nutria - brzmi groźnie ![]()
Gratulacje, gratulacje, jest nas co raz więcej, ciekawe czy uda nam sie pobić zlot mazurski jeśli chodzi o ilość ![]()
Bufalo nutria - brzmi groźnie
szczegolnie ta nutria
![]()
a co do zlotu, to w tym roku w Spartanburgu BMW-USA obchodza wielkie 30-sto lecie 6-stki… bedzie zlot z wielka pompa ech zycie ![]()
fajosko moze wyskoczymy
bylam tam 6 lat temu, ladna miescina i nad ocean nie daleko
tylko trzeba by bylo zapakowac jakos autka, bo tak z pustymi rekami nie wypada jechac ![]()
jak nam kaczka wizy załatwi ![]()
Nie obiecuj sobie zbyt wiele -chyba że wstawiennictwo u ojca R zagrzewa do boju kaczkę…
Myśle że ojciec R by nam pomógł wzamian za np reklame na naszych autach i na zlotach na maksa rozkręcone radio Maryja na full ![]()
Widzę że nawet na to forum się zaplątało radyjo
Jakoś nawet dowcipy o nim mnie nie bawią