mój warsztat

a gdzie jakieś foto, kampania reklamowa, dla pierwszych 6-dziesięciu klientów WD-40 i kobitki GRATIS!!! :sunglasses:

Mmmacias tak to tylko w erze :laughing:

to ‘odbior i dowoz fury’ ratuje zycie :slightly_smiling_face: czemu nie powiedziales mi przez tel ze bedzie taka opcja :P?

Nie wspomniałeś też o zniżkach dla klubowiczów :grin:
i szóstce zastępczej :grin:

Wszyscy posiadacze rekinów są ulgowo traktowani :bulb: A szóstka zastępcza :question: To jest warsztat a nie wypożyczalnia :laughing: :laughing: :laughing:
Klubowicze otrzymują bezpłatne porady telefoniczne :grin:

Ostro sie rozwijasz :piwko:

Ale tylko w youngtimerach
Usługi poszerzone zostały o konserwacje podwozia i montaż alarmów…

Są juz jakieś krzesełka i stoliczek z popielniczką ?

a tak na marginesie to bardzo polecam warsztat ze względów estetycznych, cisza spokój a wieczorne oczekiwanie na odbiór autka umilają gwiazdy na niebie ( tak jakoś mi się przypomniało :face_with_rolling_eyes: )

U nas jest 20%

no to mozna sie teraz spodziewac 20 % podwyzki u adasia :slightly_smiling_face:

ale dlaczego tak daleko, może jakaś filia pod Poznaniem :wink:

Na razie przybyło sporo profesjonalnych i potrzebnych narzędzi, a poczekalnia, biuro i takie tam, wiosną na pięterku zaczną się robić :bulb:
Generalnie oprócz gwiazd jest gdzie wyskoczyć na testowanie aut po modyfikacjach. Chyba kupie jakiś przyżąd do pomiaru, żeby sprawdzić efekty prac :grin:

czy mowa tu o hamowni :sunglasses: :astonished:

[quote="AdamChyba kupie jakiś przyżąd do pomiaru, żeby sprawdzić efekty prac :mrgreen:
[/quote]

No jasiu nie poznaję warsztat pełną gembą, dawno nie byłem więc przy najbliższej okazji wpadnę

Booo :face_with_rolling_eyes: chciałes przyjechać sobie na cały dzień :grin:

GTECH PRO, który mierzy:
przyśpieszenia 0 – 60 mph (0–96 km/h)
czas na ¼ mili (E.T.)
prędkość po przejechaniu ¼ mili
dystans hamowania 60 – 0 mph (96-0 km/h)
chwilowe przyspieszenie boczne-przeciążenia
hamowanie chwilowe – przeciążenia
hamowanie ciągłe - przeciążenia
moc w koniach mechanicznych

mam podobne marzenie :sunglasses: ale z inną specjalizacją :sunglasses: gratuluje :pa:

koszt tego urządzenia mnie powala, myślisz o używce?

Mnie też powala. Myślałem o używce ale kupię nowe, po ostatnim zrażeniu się do używanego klucza dynamometrycznegzo. Nie których allergowiczów powystrzelałbym :bulb:

Slyszalem wiele o fatalnej dokladnosci i omylkowosci tej zabawki, ale nigdy sposobnosci zeby przetestowac samemu.

koszt urządzenia oscyluje w okolicach 600 pln (chyba, że coś się ostatnio zmieniło), a nie lepszy byłby DRIFTBOX… :question: :question: