Cześć , będę w środę wieczorkiem , albo w czwartek w Siemianowicach u teściowej
, a później do niedzieli będę łoił browara ze szwagroskim w Kentucky tzn. w Kętach . Gdyby któryś z chłopaków ze Śląska chciał się spotkać , to ja chętnie reflektuję
.
Jakby co, to mój nr 0500 063 760
Ja bede przejazdem w czwartek po poludniu, ale E30 wiec wstyd sie spotykac… ![]()
No to co , a jęźdzę jeszcze na staluchach , bo alusy mam u lakiernuka i co mam zrobić ? Najważniejsze co by się spotkać i pogadać . Chętnie poznałbym jednego z czołowych napier…czy postów ![]()
No mi tu do czolowki z cala pewnoscia bardzo daleko.
Jade w czwartek wieczorem przez slask do Tarnowa i wracam w Poniedzialem po poludniu. Mysle o Siemianowicach, Kety za daleko. A ty wracasz w Niedziele czy w Poniedzialek?? bo ja w poniedzialek bede juz E24
wtedy moglibysmy sobie pogadac i rekinki tez moglyby ze soba podyskutowac, bo niby o czym ma E23 z E30 rozmawiac, E30 jeszcze nic o zyciu nie wie…
Niestety, ja spedzam weekend w Kotlinie Klodzkiej i wracam dopiero w niedziele, a z wielka checia poznal bym Panow Fachowcow
Do fachowca , to mnie daleko , chyba , że trza wymienić żarówkę
ale Miłosz , to co innego - sądząc po jego wiedzy przelanej na karty Forum .
Niestety muszę wracać w niedzielę , bo mam full roboty . Chociaż nigdy nie wiadomo , a nóż skręcę sobie kostkę w oku , albo gdzieś mi zginą oba kluczyki ,i pobyt się przedłuży
.
Miłosz nie musimy spotykać się w Siemianowicach , ździebko mogę podjechać , jak chcesz , to po prostu zarzuć numer albo drętnij na tel. i myślę , że jakoś się dogadamy .
![]()
Nie slodz mi tak, mam wiecej checi niz wiedzy, ale jak kazdy tu caly czas sie czegos ucze.
Mieszkasz w Olesnicy niedaleko Wroclawia?? To moze moglibysmy zrobic w poniedzialem jakies mile wieczorna spotkanko wlasnie tam?? Marcinku reflektujesz, moze ktos jeszcze chetny??
Jestem,dajcie tylko cynk o której ![]()
No bardzo chętnie i w sumie , to rozwiązanko wydaje mi się lepsze niż szukanie się gdzieś tam między chałdami .
Od paru miesięcy mieszkam rzut beretem od Oleśnicy , w Jenkowicach .
Swierza chata , krzeseł mało , ale grill , finka i w razie czegoś kima się znajdzie .
Także bardzo zapraszam kolegów współmaniaków
.
No to czekam na odzew .
OK, zadzwonie do was w weekend, i wreszcie zobacze na zywo te znane felgi, jakby sie ktos jeszcze chcial spotkac to prosze o cynk w tym temacie ![]()
Przenioslem temat “maly spontan we WROCLAWIU…”
Extra , w takim razie przestępując z nogi ,na nogę czekam na kontakt ![]()